• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan obuzdava očekivanja: Neuspeh je samo ako se ne trudimo

Autor mondo.rs

Kao da nije trener najambicioznijeg kluba na planeti...

Real Madrid još nije ni šutnuo loptu u 2020. godini, ali očekivanja od kraljevskog kluba su uvijek najveća. Trener Zinedin Zidan, ipak, želi da malo obuzda ta očekivanja.

Real sutra ide u goste Hetafeu, a u prvom ovogodišnjem susretu sa medijima novinari su ga pitali da li bi bio neuspjeh da klub ove godine ne osvoji trofej.

Možda će vas zanimati

"Neuspjeh je ne pokušati, ne pružiti sve od sebe, to bi bio neuspjeh. Ono što je važno jeste dati sve od sebe na terenu, a onda ćemo vidjeti. Jedan tim će osvojiti prvenstvo, a drugi Ligu šampiona, a ostali su glupi? Ne mislim da je tako", rekao je Zidan.

Ipak, ako bi morao da bira između ta dva...trener bi izabrao da ne da odgovor.

"Znamo koliko je Liga šampiona teška zbog kvaliteta rivala tamo, ali u prvenstvu ima toliko mnogo utakmica, tako da je i to komplikovano postići", rekao je on.

Prvi trofej na talonu u 2020. biće Super kup Španije, ali tu utakmicu u Saudijskoj Arabiji će klub odigrati bez povrijeđenog Edena Azara.

"On 100 odsto neće igrati u Super kupu, neće ni putovati sa nama i nadam se da će se poslije vratiti polako, ali sigurno", odgovorio je Francuz.

Novinare su, naravno, zanimali i transferi. Mnogo igrača se pominje kao potencijalno pojačanje, a od najvećih zvijezda se priča o Polu Pogbi, ali trener odbacuje te teme.

"Neću ništa da pričam. Pol je igrač drugog tima, a osim toga je i povrijeđen, tako da se nadam da će se brzo oporaviti. Ja mislim o svojim igračima", rekao je Zidan.

Tema su bili i odlasci, prije svih Marijano Dijaz i Braim Dijaz, za koje se govori da bi mogli da odu na pozajmicu, ali Zidan je to negirao.

"Mislim da se to neće desiti. Važno je da razgovaramo sa svakim igračem, ali mi je jasno da je problem ako ne dobijaju minute. Pokušavaju dobro da treniraju i rade sve što treba, ali ima mnogo vremena do 31. januara i svašta može da se desi", rekao je Ibrahimović.

Real je trenutno drugi na tabeli, sa 37 bodova, dva manje od Barselone. Hetafe je šesti sa 30 bodova.

Real je trenutno u seriji od tri vezana remija, u kojima je dao samo jedan gol

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC