• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić se seli u Englesku - prelazi u Lids?!

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde dobio je ponudu da sjedne u fotelju trostrukog prvaka Engleske, piše Kurir.

 Zvezdan-Terzic-Crvena-zvezda-Lids-junajted-Engleska-sportske-vijesti Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Sjajni rezultati su iza Crvene zvezde u posljednje tri godine, međutim, u klubu iz Ljutice Bogdana nema mira.

I pored "evropskog proljeća" u Ligi Evrope, pa dva uzastopna plasmana u Ligu šampiona, crveno-bele je napustio trener Vladan Milojević, zatim operativni direktor Stefan Pantović, pa kapiten Marko Marin, a uskoro bi mogao i generalni direktor Zvezdan Terzić, piše Kurir.

Možda će vas zanimati

Pod oznakom "ekskluzivno", ovaj list piše da je Terzić dobio ponudu Lids junajteda, trostrukog prvaka Engleske, mada trenutno drugoligaša, da dođe na Ostrvo i preuzme funkciju direktora zaduženog za fudbal, koju trenutno obavlja Španac Viktor Orta.

"Do tog razgovora došlo je dok je Terzić bio na odmoru u prestonici Engleske. Poznanici su povezali čelnike engleskog kluba i generalnog direktora Zvezde i vrlo brzo je došlo i do ponude. Zvezdan je tada bio zadovoljan u Crvenoj zvezdi, pa je izrazio zahvalnost na ponudi, pošto su mu tada planovi bili vezani za srpski klub", navodi sagovornik Kurira, za kog list tvrdi da je odlično upućen u kompletnu priču.

Situacija se, međutim, promenila u međuvremenu, pošto se Terzić nedavno našao na meti"prozivki" organizovanih navijača Crvene zvezde zbog fotografije u društvu "vođa" Partizanovih Grobara.

Tokom košarkaške utakmice Zvezda - Alba sa tribina su se mogli čuti povici "Iz Zvezde, iz Zvezde, marš iz Zvezde", što bi moglo da utiče na odluku Zvezdana Terzića da se preseli u Englesku...

Ovo nije prvi put da se Terzić dovodio u vezu sa odlaskom na Ostrvo. I sam je prije dvije godine u intervjuu za "Alo Sprint" pričao da ima ponudu "kluba iz Čempionšipa".

"Dobro mi je ovdje. A možda nekad odem. I sad imam poziv od kluba iz engleskog Čempionšipa. Ali želim da ostvarim tri sna sa Crvenom zvezdom. Prvi san mi je da Zvezda uđe u Ligu šampiona. Ove ili sljedeće godine… Drugi sam ostvario. Silno sam želio da napravim trening-kamp za omladinsku školu i 4. marta, na rođendan kluba, biće svečano otvoren. Ostaje da napravimo internat. Treći san mi je da modernizujemo stadion i vjerujem da će od marta to početi da se ostvaruje. Koštaće desetak miliona evra, radićemo po fazama i jednog dana, nadam se, Zvezda će imati stadion bez atletske staze".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC