• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo hvalio posle Krakovije: Kada je Suma spreman, jako teško ga je čuvati

Autori mondo.rs Autori Vladimir Sukdolak

Trener Partizana je bio zadovoljan učinjenim u dve prijateljske utakmice koje su crno-beli odigrali u sredu na pripremama u Beleku.

 Partizan - Krakovija 1:1 Savo Milošević Kada je Suma spreman, jako teško ga je čuvati Izvor: MN PRESS

/reporter MONDA sa priprema Partizana u Beleku - Vladimir Sukdolak/

Fudbaleri Partizana su u sredu imali vrlo uzbudljiv dan u kojem su odigrali dve prijateljske utakmice. Pripreme u Beleku se zahuktavaju, a posle pobede nad rumunskim Vitorulom (1:0), usledio je remi protiv poljske Krakovije (1:1).

Možda će vas zanimati

Trener crno-belih Savo Milošević je posle drugog od dva susreta bio zadovoljan onime što je video od svojih igrača, a nastupali su igrači od kojih se očekuje da budu nosioci tima tokom prolećnog dela sezone.


"Dobro odrađen trening. U onim okvirima u kojima smo očekivali, da pre svega odradimo dobar trening, dobru trku. Mislim da je bilo iznenađujuće mnogo dobre igre, dobrih akcija, šansi, za ovaj period gde su noge još teške. Da ne pričam mnogo o kvalitetu, ali onaj osnovni zadatak da imamo dobru koncentraciju, da imamo dobar voljni momenat, to je sve bilo zastupljeno. Imali smo i ozbiljnog protivnika, tako da možemo da budemo zadovoljni", rekao je Milošević posle meča.

Krakovija se pokazala kao ozbiljni protivnik od Vitorula.

"Objektivno jeste. Svaki ozbiljan protivnik te natera na neke stvari. Generalno, ova ekipa nas je naterala i na brzu cirkulaciju (lopte, prim. aut), morali smo da uđemo u duel, da budemo jako obazrivi na direktne lopte. Očigledno je da to dobro rade, imaju hitrinu, a možda je to bio najveći naš problem u jesenjem delu sezone. Danas smo imali dobru koncentraciju kod takvih lopti. Ali naravno, ne mogu očekivati da još budemo na najvišem nivou, jer su ovo prve utakmice", realan je trener crno-belih.

"Jesu visoka ekipa i sa jedne strane to je moglo da nam stvori probleme kod prekida, ali smo to uspeli da osujetimo. Sa druge strane, imali smo prednost u igri i u prvom i u drugom poluvremenu stvorili bezbroj šansi. Ali dobro o tim neiskorišćenim šansama ću neki drugi put. Pričamo već šest meseci o tome."

Na komentar da je suđenje bilo bolje nego na meču protiv Vitorula, kada je Milošević povukao ekipu sa terena, odgovara sa kiselim osmehom. "Ha... Ne mogu više da se opterećujem."

Zbog manjih problema sa povredama, teren su nešto ranije napustili Slobodan Urošević i Takuma Asano, ali Milošević napominje da nema razloga za brigu.

"To su sve sitne stvari, ali da ne bismo rizikovali neke ozbiljnije.. Nema potrebe."

I na ovom meču je Sejduba Suma napravio nekoliko odličnih poteza, poput onog kada je "spojio" sa golom Umara Sadika, a Milošević je imao reči hvale na račun Gvinejca.

"Pa svi ste već videli u prethodnih šest meseci šta je sve u mogućnosti da uradi, kada je u formi. On je jedan od najboljih u radu do sada, kada su u pitanju fizičke pripreme, i zaista se on oseća dobro. Da ga ne malerišem, kada je fizički spreman, jako teško ga je čuvati."

Novinare u Beleku je zanimalo šta je Milošević rekao igračima posle meča protiv Vitorula.

"Pohvalio sam ih na sastanku, prezadovoljan sam onim što smo jutros odigrali. To što smo 15-20 minuta ušli u igru malo labavije je moja krivica, ja sam tražio da igramo prijateljsku", zaključio je Milošević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC