• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FA Kup: Totenhem opet mora na popravni, obrukali se Vest Hem i Njukasl

Autor mondo.rs

Totenhem je sebi napravio još jednu utakmicu, Vest Hem ispao od drugoligaša, a Njukasl nije pobijedio trećeligaša. Podvizi Noriča i Portsmuta.

 FA-Kup-cetvrto-kolo-Totenhem-Njukasl-popravni-Vest-Hem-ispao-fudbal Izvor: Guliver, Mike Hewitt/Getty Images Europe

Nisu se favoriti lijepo proveli u četvrtom kolu FA Kupa. Lester je uspio da se provuče protiv Brentforda 1:0, a poslije toga je Vest Hem ispao od drugoligaša Vest Broma, Portsmut je izbacio Barnsli, dok će Njukasl i Totenhem morati na "popravni".

Barnli je samo nekoliko dana pošto je pokorio Old Traford izgubio kod kuće od "fenjeraša" Noriča 2:1. Trećeligaš Portsmut je prije 12 godina osvojio FA Kup, a njegovi navijači su na društvenim mrežama počeli da prizivaju takav scenario nakon pobjede nad drugoligašem Barnslijem 4:2.

Možda će vas zanimati

Vest Hem je ispao od VBA porazom 1:0 kod kuće. Gol je primio već u devetom minutu, a nisu mu pomogle ni sve tri izmjene, ni činjenica što je posljednjih dvadesetak minuta imao igrača više.

Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Totenhem je u prošloj rundi morao da ponavlja meč protiv Midlsbroa, a sada je u svoj raspored ubacio još jedan vjerovatno nepotrebni meč. Son Heung-Min je doneo "pijevcima" vođstvo u 58. minutu, da bi Sofijan Bufal u 87. minutu iskoristio grešku odbrane tima iz Londona i donio svom timu 1:1.

Njukasl se možda ipak najviše obrukao, pošto je odigrao 0:0 sa trećeligašem Oksfordom, na veliko nezadovoljstvo svojih navijača.

Još jedan trećeligaš, Koventri nastavio je sa dobrim partijama u kupu, pošto je danas odigrao 0:0 sa drugoligašem Birmingemom. Zanimljivo je da je Koventri bio domaćin na stadionu Birmingema, jer se njegov renovira, tako da će ova dva tima odigrati još jedan meč na istom ovom stadionu, ali će sada Birmingem biti domaćin.

Kako ne voljeti engleski fudbal?

Šefild je bio siguran protiv drugoligaša Milvola i pobijedio je 2:0. Na popravni će takođe i Reding i Kardif, koji su odigrali 1:1.

Od 18.30 igraju Hal i Čelsi.

Pogledajte sve rezultate četvrtog kola FA Kupa.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC