• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Jovanovića ''nema zime'' ni da sad krene polusezona!

Autor Dragan Šutvić

Pročitajte razgovor sa predvodnikom Borčeve defanzive

 FK Borac pripreme Antalija Marko Jovanović Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

/Od izvještača Monda sa priprema u Antaliji Dragana Šutvića/

Jedan of fudbalera koji je u jesenjoj polusezoni pokazao mnogo i bio istinski komandant defanzivne linije je Marko Jovanović.

Beskopromisnom borbom na terenu, ali i radom na treningu, vrlo brzo je prirastao za srce navijačima, koji su bili oduševljeni što je stameni bek, koji je ljetos sa Borcem, dogovorio saradnju na godinu dana, ugovor krajem novembra produžio do ljeta 2023. godine!

Možda će vas zanimati

U karijeri je Jovanović prošao ''sito i rešeto'', pregršt priprema ima u nogama, a nizu je dodao i Borčeve u Turskoj.

''U Antaliji su uvijek dobre pripreme. Ponekad vrijeme zna malo da pokvari stvari, ali mi smo tu dva dana, pa je za sad OK. Tereni su dobri, imamo sve preduslove da se odlično spremimo za sezonu. Znate i sami koliko ekipa dolazi ovdje, mogućnsot odigravanja utakmica je velika. Popodne smo na terenu i nastavljamo ono što smo započeli u Banjaluci.''

Prekosutra će izabranici Branislava Krunića odigrati prvu kontrolnu utakmicu u Antaliji.

Rival će biti ruski superligaš Orenburg, a dalje slijede Vardar (1. februar), Čaika (5. februar), Irtiš (8. februar) i Dinamo Kijev (9. februar).

''Poslije onog 'dosadnijeg' dijela priprema, koji nama najteže padne, 'suvog' trčanja bez lopte, ovdje dolaze na red taktika, tehnika i prijateljske utakmice. Imaćemo pet jakih provjera, igraćemo protiv prvoligaških i drugoligaških ekipa, a meč sa Dinamom iz Kijeva je šlag na torti i odlična provjera da vidimo gdje smo i dokle smo stigli. Rezultat nam ovdje nije toliko bitan, bitno je ono što kreće 22. februara, a to je prvenstvo. Važno je da se tokom ovih pet mečeva uigramo još bolje nego što je to bio slučaj u proteklih šest mjeseci i da popravimo stvari koje nisu valjale ranije'', istakao je Jovanović, koji je več sada na zavidnom nivou forme.

''Trenirao sam u pauzi da bih što spremnije dočekao ovaj dio priprema. Dobro se osjećam, hvala Bogu, dobra je atmosfera, lijepo se radi kao što vidite. Tek smo došli, imamo još dosta vremena da odradimo sve ono što smo zamislili.''

Prisjetio se Marko odlične polusezone, ali je i oprezan pred narednu.

''Imali smo sjajnu polusezonu kad se sve pogleda. Treće mjesto na tabeli, rezultati koje smo postizali, igre koje smo ostvarili, novi šef, igrači... Sve se to uklopilo, posložilo, lijepo smo se upoznali, počeli da implementiramo neke stvari sa treninga što je na kraju rezultiralo. Međutim, moramo da budemo oprezni. Ja volim da kažem da idemo od nule. Ne treba da se uljuljkako jer možemo da prospemo sve što smo do sada uradili. Naravno, vjerujemo da neće biti tako i da ćemo tokom polusezone napraviti veliku stvar za naše navijače'', zaključio je prekaljeni štoper.

Pratite pripreme Borca na Mondu!

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Palac gore

Marko ti si uzor saigracima, i igrac kojim se kao navijac ponosim.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC