• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Realova misterija - Luka Jović: Statistika porazna, Modrić jedini oslonac

Autor mondo.rs

Napadač Real Madrida je protiv Saragose u Kupu kralja samo 14 puta dodirnuo loptu u 74 minuta!

 Real Madrid učinak Luka Jović kritike medija Izvor: AP Photo/Manu Fernadez/Tanjug

Real Madrid je u srijedu uveče deklasirao Saragosu u Kupu Kralja (4:0), a španski mediji primjećuju da dvojica fudbalera treba da zabrinu Zinedina Zidana. To su Luka Jović i Brazilac Marselo.

"Još jedna propuštena prilika za Luku... Njegovi saigrači ga više čak i ne traže na terenu. Polako ostaje bez argumenata da nastavi da traži minutažu", piše "Marka" u kratkom komentaru povodom Lukine partije.

Možda će vas zanimati

Statistika zaista ne ide u prilog srpskom reprezentativcu - za 74 minuta igre samo 14 puta je dodirnuo loptu, a samo sedam od tih dodira pretvorio je u uspješno dodavanje!

Dok Zidan ne želi da mnogo kritikuje mladog Srbina, mada ističe da bi volio da vidi Luku i kako daje golove, dotle španski mediji ne propuštaju priliku da "potkače" najskupljeg napadača u istoriji Reala.

Madridski "As" ga je okarakterisao kao najslabiju kariku, a dodaju podatak da je Real tokom januara imao čak deset različitih strijelaca, a da nema imena Luke Jovića. Inače, posljednji (i jedini) gol za Real dao je prije tačno tri mjeseca!

"Kada igrač najbliži protivničkom golu dodiruje loptu mnogo manje nego onaj što čuva vaš gol, onda je to znak da neko radi loš posao", piše u tekstu lista koji je tradicionalno naklonjen Realu.

Španski mediji naglašavaju da je Jović odsječen od ostatka ekipe, da se slabo kreće i ne dolazi do lopte, a jedna od ocjena je i da smeta Karimu Benzemi.

Uprkos ovakvim negativnim ocjenama, Zidan je uz mladog Srbina:

"Luka zna da mora još mnogo da radi, mora da se prilagodi. Isplatiće mu se sve to na kraju", pokušava Zidan da okuraži Jovića.

U prilog svojim oštrim komentarima, španski mediji navode podatak da je u ovo vrijeme prošle sezone Jović već bio dao 18 golova. "Šta se, u međuvremenu, dogodilo sa ovim momkom?", pitaju se mediji.

Ne sviđa im se ni što Jović još nije naučio jezik, zbog čega Luka Modrić stalno mora da bude stalno uz njega i prevodi mu sa španskog.

Poruka "Asa" je da Zidan pod hitno mora da riješi "misteriju zvanu Jović".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC