• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borusija dobila Džana, ali ne onako kako je htela

Autor mondo.rs

Dosadašnji fudbaler Juventusa će se do kraja sezone boriti za vrh tabele u Nemačkoj.

 Prelazni-rok-transfer-Emre-Dzan-pozajmica-Juvetnus-Borusija-Dortmund Izvor: Guliver/Getty images/Thananuwat Srirasant, Thananuwat Srirasant/Getty Images AsiaPac

Juventus ga je doveo kao veliko pojačanje, stigao je iz Liverpula bez obeštećenja, a ispostavilo se da nije dovoljno dobar za tim iz torina. Zato je ''Stara dama'' pristala da ga prosledi.

Emre Džan će se vratiti u rodnu Nemačku, pošto će do kraja sezone nastupati za Borusiju iz Dortmunda, kao pozajmljeni fudbaler italijanske ekipe.

Možda će vas zanimati

''Milioneri'' iz Dortmunda su želeli da kupe nemačkog reprezentativca, ali su na kraju klubovi napravili neku vrstu kompromisa. Za sada će Džan igrati kao pozajmljeni igrač Juventusa, a narednog leta će se desiti transfer.


Nemac je svoju seniorsku karijeru počeo u redovima Bajern Minhena, kasnije je nastupao za Bajer Leverkuzen, Liverpul i Juventus, a u reprezentaciji Nemačke igra već godinama.

''Dobili smo igrača koji može da nastupa na nekoliko pozicija, u odbrani i veznom redu. On je igrač sa tehnikom, fizičkim karakteristikama i jakom željom da pobeđuje'', istakao je sportski direktor Borusije.

Džan ima 26 godina, sa Bajernom je osvojio četiri trofeja, sa Juventusom još dva, dok je sa Liverpulom imao tri poraza u finalima. Dres reprezentacije Nemačke oblačio je 25 puta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC