• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berbatov: Siguran sam da se Zidan sada smije

Autor mondo.rs

Real Madrid je prvi na tabeli u Španiji i situacija je bolja nego na početku sezone.

 Dimitar Berbatov - Zidan radi odličan posao u Realu Izvor: MN PRESS

Naučili smo već da Dimitar Berbatov nema dlake na jeziku. Legendarni bugarski fudbaler je uglavnom u žiži javnosti oko dešavanja u Premijer ligi, ali je sada izašao iz tih okvira.

Nekadašnji napadač smatra da se Zinedin Zidan sada smije na sve one priče i tekstove koji su se pojavili na početku ove sezone, kada se pričalo o njegovom otkazu.

Možda će vas zanimati

Golgeter koji je između ostalih timova nosio dres Mančester junajteda i Totehema oduševljen je poslom koji radi Zinedin Zidan. On smatra da je Francuz ponovo uspio da nadmaši očekivanja.

''Vidio sam da se Eden Azar vratio treninzima. Ipak, ni to što su igrali bez najvećeg pojačanja nije smetalo Realu. Pokazali su da mogu bez bilo koga'', ističe bivši bugarski fudbaler.

Situacija sa početka sezone, kada je Zidan po drugi put sjeo na klupu Madriđana, uopšte nije bila dobra. Atmosfera u klubu je bila poremećena, a mnogi su smatrali da rezultati iz prvog mandata francuskog trenera ne mogu da se ponove.

''Sjećam se da se pričalo o otkazu za Zidana. Mnogi ljudi su se pitali zašto se vratio i tvrdili da to nije dobar potez. Siguran sam da se Zidan sada smije na te komentare. Nisam iznenađen da im ide dobro, on je bio u klubu i zna šta radi. Trebalo bi da Azar uskoro zaigra, jer je veliko pojačanje i na njemu je jak pritisak'', nastavlja Berbatov.

Dimitar Berbatov se osvrnuo i na nastupe Tibo Kurtoe, jednog od najboljih igrača Reala ove sezone. Pored toga što obožava Davida de Heu, bugarski napadač je istakao i da mu se sviđa kako Kurtoa napreduje i kako se izborio sa pritiskom u Madridu. Ukoliko ovako nastavi, mogao bi da bude među najboljim golmanima svijeta, gdje su sada, po mišljenju Berbatova, Nojer, Oblak i Ter Štegen.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC