• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raul de Tomas nastavio niz, ali Espanjolu ni to nije dovoljno

Autor mondo.rs

Otvaranje 22. kola u Primeri donijelo nam je zanimljiv susret Granade i Espanjola.

Na otvaranju 22. kola španskog prvenstva Granada je uspjela da savlada goste iz Barselone i da se udalji od opasne zone. To znači da će Espanjol i nakon ove runde ostati na posljednjem mjestu.

Gosti su poveli preko Raula de Tomasa, zimskog pojačanja koje trese mreže bez prestanka, ali nisu uspjeli da osvoje ni bod na ovom gostovanju. Preokret je režiran u nastavku meča, pogocima Mačiza i Fernandeza.

Možda će vas zanimati

 GRANADA - ESPANJOL 2:1 (1:1)
/Mačis 38, Fernandez 46 - De Tomas 27 p/

Tim iz Barselone je u dosadašnja 22 kola španskog prvenstva sakupio samo 15 bodova. Danas, na gostovanju Granadi, nisu uzeli ni bod, iako su imali lijepu priliku da to urade.

Vrlo rano su stigli do prednosti, pošto je svoj sjajan golgeterski niz nastavio Raul de Tomas. Zimsko pojačanje iz Portugala, nekada velika nada španskog fudbala i čaln Real Madrida mogao bi da bude jedina svijetla tačka plavo-bijelih u ovoj sezoni.

On je pogodio sa bijele tačke, ali je period od samo deset minuta bio dovoljan da Granada pobjegne iz opasne zone. Prvo Mačis u prvom dijelu igre, a zatim Fernandez u prvom minutu nastavka, preokrenuli su rezultat na ovom meču.

Ovaj susret bio je dobra uvertira za derbi Madrida koji se igra od 16 časova i koji će privući najviše pažnje u ovom kolu. Madridski timovi se bore za sam vrh tabele, pošto je Real trenutni lider, a Atletiko pokušava da se domogne mjesta u Ligi šampiona.

Granada: Silva, Dijaz, Duarte, Sančez, Neva, Gonalon (od 79. Bris), Erera, Puertas, Fernandez, Mačis (od 69. Fulkuer), Soldado (od 61. Aziz)
Espanjol: Lopez, Lopez, Naldo (od 81. Melendo), Kabrera, Vila, Embarba, Ituraspe (od 61. Vargas), Lopez, Darder, De Tomas, Kaljeri (od 73. Vu Lei)

Parovi 22. kola:

subota
Granada - Espanjol 2:1 (1:1)

Real Madrid - Atletiko Madrid 16:00
Majorka - Valjadolid 18:30
Valensija - Selta Vigo 21:00

nedjelja
Leganes - Real Sosijedad 12:00
Eibar  - Betis 14:00
Atletik Bilbao - Hetafe 16:00
Sevilja - Alaves 18:30
Viljareal - Osasuna 18:30
Barselona - Levante 21:00

Tabela: Real Madrid 46, Barselona 43, Sevilja 38, Hetafe 36, Atletiko Madrid 36, Real Sosijedad 34, Valensija 34, Viljareal 31, Atletik Bilbao 31, Granada (+1) 30, Osasuna 28, Betis 27, Levante 26, Alaves 23, Eibar 23, Valjadolid 22, Majorka 18, Selta Vigo 17, Leganes 15, Espanjol (+1) 15.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC