• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpulova rutina, Votford se uverio da je 2:0 najopasniji rezulat

Autor mondo.rs

Četa Jirgena Klopa nastavila da teroriše Premijer ligu

Liverpul nezaustavljivo maršira Premijer ligom, dok su "davljenici" Votford i Vest Hem morali da se uvere u onu narodnu istinu "2:0 je najopasniji rezultat".

Sautempton je uspeo da odoli u prvom poluvremenu na Enfildu, a onda su izabranici Jirgena Klopa ubacili u višu brzinu i "rešili" "svece" 4:0.

Možda će vas zanimati

Strelci su bili Aleks Okslejd-Čemberlejn, Džordan Herdenson i Mohamed Salah dva puta, a Liverpul sada ima 22 boda više od drugoplasiranog Mančester sitija, koji ima i meč manje.

Mnogo je uzbudljivije bilo u borbi za opstanak.

Votford je dočekao Everton i do 42. minuta je vodio 2:0, ali je onda Everton izjednačio u nadoknadi vremena prvog poluvremena, i to posle dva kornera. Strelac oba gola bio je Jeri Mina.

Prvi je bio malo bizaran jer je Kolumbijac promašio glavom i ramenom je spustio loptu ka golu. Nastao je "karambol" u odbrani, što je on iskoristio i ćušnuo loptu u mrežu.

Izvor: Guliver, Richard Heathcote/Getty Images Europe

U četvrtom minutu nadoknade izveden je još jedan korner, ovog puta sa leve strane. Sada je Mina lepo skočio i glavom je sigurno smestio loptu u desnu stranu gola.

Everton je u 71. minutu ostao sa 10 igrača, pošto je Fabijan Delf dobio drugi žuti karton, ali Votford ne samo da nije uspeo da iskoristi brojčanu prednost, nego je u finišu meča primio još jedan gol.

Rišarlison je presekao loptu u napadu Votforda, krenuo da trči u kontru po levoj strani, dodao je u sredinu Majklu Kinu, koji je prosledio skroz desno do Tija Volkota, a ovaj je samo ubacio u praznu mrežu.

Everton je sada deveti, a Votford pretposlednji, 19. na tabeli.

Vest Hem je vodio 2:0 i 3:1, ali to mi nije bilo dovoljno za pobedu nad Brajtonom u derbiju začelja, tako da je na kraju bilo 3:3. "Čekićari" su sada ostali u opasnoj zoni, sa bodom manje od Aston Vile, koja je danas poražena od Bornmuta 2:1.

Šefild je nastavio sa odličnim rezultatima, pošto je danas u gostima pobedio Kristal palas 1:0. Doduše, bizarnim autogolom golmana Guaite. On je uhvatio loptu posle kornera, ali je bio u skoku ka golu, tako da je u doskoku samo uneo loptu preko gol-linije.

Izvor: Guliver, Marc Atkins/Getty Images Europe

Šefild je peti na tabeli, sa dva boda više od Mančester junajteda, koji kasnije igra protiv Vulfsa.

Parovi 25. kola:

subota:

Lester - Čelsi 2:2 
Bornmut - Aston Vila 2:1
Kristal Palas - Šefild junajted 0:1
Liverpul - Sautempton 4:0
Njukasl - Norič 0:0
Votford - Everton 2:3
Vest Hem - Brajton 3:3
Mančester junajted - Vulverhempton 18:30

nedelja:

Barnli - Arsenal 15:00
Totenhem - Mančester siti 17:30

TABELA: Liverpul 70, Mančester siti 51, Lester (+1) 49, Čelsi (+1) 41, Mančester junajted 34, Totenhem 34, vulverhempton 34, Šefild junajted 33, Sautempton 31, Arsenal 30, Kristal Palas 30, Everton 30, Barnli 30, Njukasl 30, Brajton 25, Aston Vila 25, Vest Hem 23, Bornmut 23, Votford 23, Norič 17

LISTA STRELACA: Vardi 17, Aguero 16, Rašford, Obamejang, Ings 14, Abraham 13, Salah 12, Himenez, Mane, Puki, Kejn, Sterling 11

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC