• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan uvodi funkciju menadžera, imamo već kandidata?

Autor mondo.rs

Pregovori su navodno u poodmakloj fazi

 Milan-funkcija-menadzera-Ralf-Ragnik-Serija-A. Izvor: Guliver, Alex Grimm/Bongarts

Nemački trener Ralf Rangnik preuzeće na leto do sada nezabeležnu ulogu u Milanu, pošto će preuzeti ulogu menadžera, odnosno trenera i sportskog direktora.

Kako javlja nemački dnevnik Bild, nekadašnji trener Lajpciga i sadašnji šef tima za međunarodne odnose Red Bula priključiće se Milanu kada se završi sezona.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji trener Šalkea i Hofenhajma u završnim je fazama pregovora da preuzme funkciju koja do sada nije postojala u Milanu, ali nemački list piše da Red Bul još nije obavešten o tome.


Ovo nije prvi put da Bild piše o navodnom interesovanju Milana za 61-godišnjeg Nemca, a klub je prošli put reagovao rekavši da su to "neosnovane" glasine.

Rangnik je potom u intervjuu u januaru negirao da je pregovarao sa Milanom, ali je nagovestio da je to klub za koji bi bio zainteresovan da rad, pošto im se divi još iz osamdesetih godina prošlog veka. Čak je i pokazao interesovanje da ponovo počne da se bavi trenerskim poslom, što se poklapa sa Bildovim izveštajem.

U trenerskoj karijeri osvojio je titulu u četvrtoj ligi sa Ulmom, Intertoto kup sa Štutgartom 2000. godine, zatim Cvajtu sa Hanoverom, a sa Šalkeom je osvojio kup, superkup i liga kup.

Trenutni posao Rangnika je da vodi računa o Njujork Red Bulsima, zatim Red Bul Brazil, kao i svoj nekadašnji tim Lajpcig. On ima za cilj da na sve tri lokacije pronađe po jednog talenta godišnje.

Milan je trenutno osmi na tabeli Serije A.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC