• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u hrvatskom kupu: Dinamo eliminisan već u četvrtfinalu!

Autor mondo.rs

Zagrebački tim neće igrati u završnici hrvatskog kupa ove sezone!

 Rijeka - Dinamo 1:0 četvrtfinale Kupa Hrvatske Izvor: MN PRESS

Ne dešava se često da Dinamo iz Zagreba izostane iz borbe za neki od trofeja u hrvatskom fudbalu. Ovog puta će biti tako, pošto ih neće biti u polufinalu kupa.

Rijeka je na svom terenu savladala Dinamo (1:0), pa će tako prošlogodišnji osvajač ovog takmičenja nastaviti da se bori za odbranu trofeja. Zagrepčani su završili takmičenje.

RIJEKA - DINAMO 1:0 (1:0)
/Čolak 15/

Možda će vas zanimati

Gostovanje u Rijeci je jedno od najteže za ekipu koja godinama dominira hrvatskim fudbalom. To je tim koji je na kratko uspeo da prekine njihovu višegodišnju dominaciju u prvenstvu, a prethodne sezone su ih savladali i u finalu kupa.

Ovog puta su im se putevi ukrstili već u četvrtfinalu, a Antonio Čolak je već u 15. minutu igre postavio konačan rezultat. Tako će Riječani biti u idealnoj poziciji da odbrane trofej.


Treba istaći da Dinamo iz Zagreba nije previše kombinovao i da je praktično u najjačem sastavu nastupio na ovom meču. Od ekipe koja je jesenas ostavljala dobar utisak u Ligi šampiona nedostajao je Dani Olmo, momak koji je napravio ogroman transfer u Bundesligu, gde je već skrenuo pažnju na sebe.

Dinamo iz Zagreba je osvajač tri od poslednjih pet kupova Hrvatske, a u poslednjih šest finala su bili učesnici. Istorijski gledano, oni su najuspešniji tim sa 15 osovjenih trofeja, dok su im najbliži pratioci splitski Hajduk sa šest i Rijeka sa pet trofeja.

Za razliku od ostalih liga u regionu, hrvatsko prvenstvo se već nastavilo. Rijeka je u premijernoj rundi za 2020. godinu poražena u Zagrebu od Dinamove filijale, Lokomotive, a Dinamo ima čak 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk iz Splita.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC