• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola i dalje ljut od letos: Optužio Zidana da je kriv za igre Azara

Autor mondo.rs

Obično se Gvardiola ne meša u rad drugih trenera, ali ovoga puta...

 Pep Gvardiola i dalje ljut od letos: Optužio Zinedina Zidana da je kriv za igre Edena Azara Izvor: ANGEL MARTINEZ/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Pep Gvardiola imao je veliku želju da prošlog leta u Mančester siti dovede sjajnog Edena Azara, ali belgijski fudbaler nije planirao da u Engleskoj igra i za jedan drugi klub sem Čelsija.

"Prelomila" je Azarova ljubav prema Zinedinu Zidanu, koji se vratio na klupu Real Madrida, pa je tako klub sa "Bridža" morao da se odrekne svog najboljeg fudbalera za 100 miliona evra. Trebalo je da preuzme lidersku ulogu u napadu, međutim od Azara za sada "ni traga ni glasa".

Možda će vas zanimati

Od početka sezone odigrao je 13 utakmica za Real Madrid u svim takmičenjima i doprineo sa tek golom i tri asistencije, a svi se pitaju gde je onaj fudbaler koga su doveli iz Čelsija?

Razlog zbog kog Belgijanac pruža toliko lošije partije su pre svega povrede, već dva puta je bio van terena na duži period, kao i "zavidna kilaža" sa kojom se pojavio na početku priprema Real Madrida. Ne bi trebalo zaboraviti i da mu Zidan još nije pronašao pravu ulogu...

Videli smo da je Zizu tokom priprema razmišljao o formaciji sa dva napadača, pa je Azara stavljao na jedno krilo, dok u poslednje vreme "kraljevski klub" igra bez klasičnih krilnih igrača.

To nije promaklo Gvardioli koga još boli što je Azar otišao u Madrid.

"Ako ne igra dobro, onda nešto ne valja u Madridu jer je on zaista dobar igrač", kazao je Gvardiola i tako indirektno optužio Zidana da mu nije pronašao pravu poziciju.

"Ne samo da je vrhunski igrač, on je stepen iznad toga. Ono što smo videli u Engleskoj je svetska klasa. Opet, ceo svet zna da vam je potreban ipak mali period adaptacije na novu sredinu", probao je da ublaži svoje reči menadžer Mančester sitija.

Azar bi trebalo da nastupi ovog četvrtka za Real Madrid na meču Kupa kralja protiv Real Sosijedada, a videćemo da li je "Zizu" smislio neku novu ulogu za njega.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC