• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola "zaključao" igrače u svlačionici, a oni njemu držali lekcije!

Autor mondo.rs

Burno je u redovima šampiona Premijer lige...

 Pep-Gvardiola-Mancester-siti-pobuna-igraca-zbog-taktike Izvor: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Jedan od najboljih trenera svih vremena Pep Gvardiola ima mnogo problema u Mančester sitiju ove sezone i za sada ne deluje da je na pragu rešenja...

Posle dve šampionske titule u Premijer ligi izgleda kao da je njegova "mašina zaribala", pa je sasvim izvesno da će Liverpul postati prvak pošto "građanima" beži 22 boda. Siti je imao veliki broj kikseva ove sezone, pa je tako proteklog vikenda zabeležio već šesti poraz u sezoni (na samo 25 utakmica) - koliko su imali ZAJEDNO u takmičarskim 17/18 i 18/19.

Možda će vas zanimati

Uz to, engleski tabloidi ovog utorka pišu i o nemirima u svlačionici i nezadovoljstvu velikog broja igrača, naročito iskusnijih fudbalera koji predvode tim.


Naime, posle poraza od Totenhema u nedelju (0:2), Gvardiola je igrače zadržao u svlačionici 45 minuta gde je pokušao da ih podigne, ali su zapravo oni bili ti koji su njemu držali lekciju o tome šta im se ne sviđa kod njega ove sezone.

Kako piše "Dejli Mejl", fudbaleri su Gvardiolu zamolili da "prestane da luta" kada je u pitanju izbor igrača, pošto nijednu utakmicu od početka sezone nije počeo istih 11.

Od odlaska njegovog pomoćnika Mikela Artete u Arsenal takođe se i "igrao s formacijom" i pokušavao da unese neke novine u igru Sitija, ali to nije uspelo. Tako su iskusiniji igrači pod lupu stavili njegovu taktiku i način na koji "drži" svlačionicu.

Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver


"Mejl" prenosi i da je Gvardiola bio zainteresovan za SVE što igrači imaju da kažu kako bi se popravili u ostatku sezone, ali videćemo da li će ih poslušati.

Gvardiola je 76 promena pravio u izboru startnih 11 u Premjer ligi ove sezone, što je više od svih menadžera. Prvi sledeći pratilac je Lampard sa 60, dok je recimo Klop izvršio tek 46, a menadžer Šefilda, sjajni Vajlder, svega 30.

Podsetimo, sezona za Siti nije još "propala", ostala su im dva kupa (igraju finale Liga kupa dok su u FA Kupu stigli do pete runde), kao i Liga šampiona gde u osmini finala igraju sa Real Madridom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC