• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luisa Suareza mijenja - Luis Suarez?

Autor mondo.rs

Barselona planira da dovede pojačanje van prelaznog roka.

Koliko smo samo neobičnih vijesti imali iz Katalonije ovih dana. Izjava Abidala, pa odgovor Mesija, na kraju se javio i Alba... Predsjednik Bartomeu je zatražio sastanak sa sportskim direktorom, a na njemu nisu glavna tema bila pojačanja.

Ipak, Barselona bi mogla da dovede igrača. Da, čak iako se nedavno završio prelazni rok, napadač bi mogao da stigne u redove španskog šampiona. To je čovjek dobro poznatog imena.

Možda će vas zanimati

Zbog povrede Usmana Dembelea, koji će morati na operaciju i neće se vraćati na teren najmanje pet mjeseci, Barselona ima pravo na kupovinu novog igrača. Da, savez će morati da donese odluku i da odobri to pojačanje prije nego što stigne, ali je bitno da opcija postoji.

Tako su u Barseloni počeli da traže mete. Pošto su skupocjeni napadači koje su ''ganjali'' tokom zime otpali kao opcije, opredijelili su se za neku mnogo lakše dostupnu varijantu. Luisa Suareza, ali ne onog kog već imaju.

Odlučili su da bez Dembelea mogu, ali da bez napadača ne mogu. Tako je prioritet postao klasičan špic, igrač koji bi bio zamjena za već duže odsutnog Urugvajca. Zanimljivo, to je njegov imenjak koji nosi dres Saragose.

Saragosa se bori za ulazak u Primeru, a njihov Luis Suarez je ove sezone postigao 14 golova na 24 meča. On ima 22 godine, a najveći problem u transferu bi mogao da bude klub koji je vlasnik njegovog ugovora. U Saragosi je samo na pozajmici iz Votforda, koji možda nije spreman da ga proda.

Kao kandidati za transfer u Barselonu posljednjih dana su pominjani Kristijan Stuani iz Đirone, Lukas Perez iz Alavesa i još neki fudbaleri koji igraju u Primeri. Najzanimljivije bi bilo da na Kamp Nou stigne još jedan Luis Suarez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC