• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo oživio Juventus na San Siru: Makazice, penal i gol

Autor mondo.rs

Milan je u većem dijelu derbija bio bolji, vodio je 1:0, ali ponovo nije pobijedio.

 Milan-Juventus-1-1-Ante-Rebic-Kristijano-Ronaldo-polufinale-Kupa-Italije Izvor: TANJUG, ANTONIO CALANNI/AP

Bila je to najgledanija utakmica polufinala Kupa Italije u istoriji (72.738 gledalaca!).

Na San Siru, u domu fudbalera Milana, Juventus nije pokazao da izlazi iz očigledne krize, a Kristijano Ronaldo jeste pokazao zašto je majstor!

Milan - Juventus 1:1 (0:0)

Možda će vas zanimati

Iako su roso-neri u većem dijelu bili bolji i imali zasluženu prednost, ponovo su je ispustili - kao i u sjajnom ligaškom derbiju protiv Intera u nedjelju uveče.

I večeras je dobru igru Milana pretvorio u gol Ante Rebić u 61. minutu, jer je udarcem iz peterca pogodio mjesto koje Đanluiđi Bufon (42) nije mogao da dohvati. Bila je to nagrada za uporne roso-nere, koji su do tada pet-šest puta zaprijetili i dalje gipkom čuvaru mreže, koji u situaciji kod gola zaista ništa nije mogao da uradi.

Veliki derbi Italije zamirisao je tada još jače na pobjedu Milana, ali je taj utisak najprije pokvario crveni karton ponajboljeg igrača domaćih Tea Ernandeza u 71. minutu zbog oštrog starta, a potom i Kristijano Ronaldo.

Juventus se i sa igračem više mučio da napravi dobru šansu, sve dok Portugalac u 90. minutu nije gađao makazicama, a bek domaćih Davide Kalabrija taj udarac zaustavio rukom. Arbitar Paolo Valeri je pogledao snimak, opravdano dosudio jedanaesterac, a sjajni Portugalac je sa bijele tačke lako savladao Đanluiđija Donarumu.

Tom Kristijanovom majstorijom, pa golom, završen je prva utakmica polufinalnog dvomeča Kupa Italije. Revanš je zakazan za 4. mart u Torinu, a pobjednik će igrati protiv boljeg iz duela Napoli - Inter. 

Taj dvomeč je počeo trijumfom ekipe iz Napulja na "Meaci"...

Milan: Donaruma - Kalabrija, Kjaer, Romanjoli, Ernandez - Kesi, Benaser, Kastiljeho (od 80' Salemakers), Rebić (od 74' Laksalt) - Čalhanoglu (od 87' Paketa) - Ibrahimović

Juventus: Bufon - De Šiljo (od 69' Iguain), De Liht, Bonući, Aleks Sandro - Ramzi (od 63' Betankur), Pjanić, Matuidi (od 73' Rabio) - Kvadrado, Dibala, Ronaldo.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC