• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako vas zanima meč Eibar - Real Sosijedad, imamo loše vijesti za vas

Autor mondo.rs

Susret 24. kola Primere koji je trebalo da se igra u nedjelju od 16 časova je odložen.

 Primera-24.-kolo-Eibar-Real-Sosijedad-nedjelja-16-00-odlozeno Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno

Tokom vikenda neće biti odigrani svi mečevi Primere koji su bili na rasporedu za 24. kolo. Utakmica koja će faliti da se tabela kompletira je susret Eibara i  Real Sosijedada.

Mali gradski derbi, koji je po planu bio zakazan za nedjelju od 16 časova neće se igrati jer su liga, savez i ministarstvo procijenili da je vazduh previše loš za igranje utakmice.

Možda će vas zanimati

Zagađenje koje već neko vrijeme brine kompletnu Evropu sada je nad Španijom, a to je izazvalo i reakciju nadležnih organa. Oni su odlučili da fudbalski meč 24. kola Primere otkažu.

Njihov prijedlog da se utakmice u okolini Eibara ne igraju dok se za to ne steknu uslovi lako je prihvaćen od strane oba kluba iz Baskije koji je trebalo da nastupe na ovom susretu. Novi datum odigravanja se ne zna, a pomjeranje susreta sa stadiona ''Ipurua'' nije bilo ni razmatrano kao opcija.


I dok ovi timovi čekaju neku sljedeću priliku da istrče na teren, subotnji program u Španiji je već počeo. Majorka je dočekala Alaves i minimalnim rezultatom slavila na tom meču (1:0).

Salva Sevilja je promašio penal za domaći tim u prvom dijelu igre, ali je mladi Huan Ernandez donio veoma bitna tri boda svom timu. Majorka je tako ponovo uspjela da pobjegne iz zone ispadanja, a čini se da će o opstanku razmišljati i Alaves.

Ljubomir Fejsa je odigrao svih 90 minuta za gostujući tim, koji je poražen na ovom meču, a nastup za pobjedničku ekipu je upisao drugi srpski internacionalac. Posljednjih nekoliko minuta susreta na terenu je bio Aleksandar Sedlar, nekadašnji defanzivac Metalca iz Gornjeg Milanovca.

PRIMERA, 24. KOLO

Valensija - Atletiko Madrid 2:2 (1:2)
/Gabrijel 40, Kondogbija 59 - Ljorente 15, Partej 43/

subota

Majorka - Alaves 1:0 (0:0)
/Huan Ernandez 63/

Barselona - Hetafe 16.00
Viljareal - Levante 18.30
Granada - Valjadolid 21.00

nedjelja

Sevilja - Espanjol 12.00
Leganes - Betis 14.00
Eibar - Real Sosijedad 16.00
Atletik Bilbao - Osasuna 18.30
Real Madrid - Selta 21.00

TABELA: Real Madrid 52, Barselona 49, Hetafe 42, Atletiko Madrid (+1) 40, Sevilja 39, Valensija (+1) 38, Real Sosijedad 37, Viljareal 35, Atletik Bilbao 31, Granada 30, Levante 29, Osasuna 28, Betis 28, Alaves (+1) 27, Valjadolid 26, Eibar 24, Majroka (+1) 21, Selta 20, Leganes 18, Espanjol 18.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC