• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Voše odlučan: Zvezda ima svoje planove, ali i mi svoje, videćemo...

Autor mondo.rs

Nikola Drinčić zna da njegov tim očekuje težak meč protiv lidera u Beogradu, ali veruje da uigranost ekipe može biti njihova prednost, a slabost rivala promena trenera i to što se još nisu dobro upoznali i ukomponovali

 Kapiten Vojvodine odlučan: Zvezda ima svoje planove, ali i mi svoje, videćemo... Izvor: MONDO

Derbi meč 22. kola Superlige igraće se u subotu u Beogradu između Crvene zvezde i Vojvodine.

Za domaćina to će biti poseban meč, jer će biti prvi Dejana Stankovića kao trenera pred publikom u Ljutice Bogdana, a za Vojvodinu prilika da baš to iskoriste na najbolji način.

Možda će vas zanimati

Novosađani su pobedom započeli prolećni deo sezone, pošto su bili uspešniji od gradskog rivala Proletera (1:0), ali ih u drugoj rundi nastavka Superlige očekuje daleko teži zadatak.

Kapiten Vojvodine Nikole Drinčić, koji je otvorio domaći šampionat u 2020. godini sjajnim pogotkom direktno iz kornera, svestan je da njegovim tim očekuje ozbiljan izazov, ali i ističe da je ekipa spremna.

"Raspoloženje u našoj ekipi pred ovu utakmicu je sjajno. Dobro smo odradili pripreme i zabeležili pobedu u prvom prolećnom meču, što nam je bilo jako važno, tako da je za sada sve u najboljem redu. Što se tiče utakmice protiv Crvene zvezde, očekuje nas jako težak meč. Oni imaju neke svoje planove, ali i mi imamo svoje, pa ćemo videti ko će biti uspešniji", naveo je Drinčić.

Izvor: MONDO - ilustracija

U prvom delu sezone Vojvodina je poražena od Crvene zvezde na "Karađorđu" (1:2), ali mnogi su bili mišljenja da je na tom meču zaslužila barem bod. Drinčić veruje da će se ovoga puta igrati drugačiji duel.

"Ovo će sigurno biti dosta drugačija utakmica u odnosu na onu iz prvog dela sezone. Sa promenom trenera, Crvena zvezda je promenila i stil igre i dobila neku novu energiju, dok smo mi sa našim šefom nastavili ciklus koji smo započeli i sada se još bolje poznajemo, te mislim da bolje i ispunjavamo njegove zahteve na terenu", naveo je iskusni Drinčić.

Na duelu u subotu očekuje se dobra poseta, a veliku podršku sa tribina imaće i fudbaleri Vojvodine, za čije navijače su obezbeđeni besplatan prevoz i ulaznice.

"Nama sigurno mnogo znači kad vidimo da imamo podršku sa tribina. I sad na utakmici protiv Proletera, poseta i podrška su bili sasvim pristojni, pogotovo u odnosu na neke ranije utakmice. Ovom prilikom, pozivam i ja naše navijače da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo dobrim rezultatom", poručio je kapiten Voše.

Utakmica Crvena zvezda - Vojvodina igra se u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, uz direktan prenos na TV Arenasport 1.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC