• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Dosadno'' popodne Premijer lige - Dominirali domaćini, gostima samo bod

Autor mondo.rs

Na programu su bila četiri meča, ali i samo dva tima koji pripadaju gornjem dijelu tabele.

 Premijer liga  Izvor: Getty Images/Jan Kruger, JAN KRUGER/GETTY IMAGES EUROPE

Nije bilo previše zanimljivih parova u standardnog engleskom terminu, subotom od 16 časova. Možda i najzanimljiviji od njih bio je onaj u Šefildu, jedini na kom su oba tima dali gol.

Tu smo vidjeli i jedini remi, pošto je Brajton odnio bod sa neugodnog gostovanja. Na ostalim mečevima su domaćini bili nemilosrdni, pa su tako Barnli, Kristal Palas i Sautempton osvojili cijeli plijen.

Možda će vas zanimati

 Tako je Barnli, pobjedom nad Bornmutom, napravio ozbiljan iskorak ka Evropi. Čuda se dešavaju ove sezone u Engleskoj, svašta može da se desi u nastavku sezone, pa tako i da Šon Dajš odvede svoj tim u kvalifikacije. Već su bili tamo, znaju kako izgleda.

Danas je Barnli slavio pogocima Vider, Rodrigeza sa bijele tačke i MekNila, a nemoćni Bornmut je ponovo ostao bez odgovora. Boriće se za opstanak, to je već jasno. biće im potrebno i malo sreće.

U borbi za opstanak neće biti Šefilda, iako su to gotovo svi očekivali. Oni se bore za Evropu, na drugom su kraju tabele od Brajtona, ali su danas dijelili bodove. Zanimljiv trenerski okršaj Krisa Vajldera i Grejema Potera, inovativnih trenera koji rade dobar posao, obilježili su golovima Stivens i Maupaj.

Njukasl je na gostovanju u Londonu ostao bez Valentina Lazara, pozajmljenog igrača Intera koji je u finišu nadoknade dobio crveni karton. Tada je već sve bilo riješeno, pošto je u poslednjim sekundama prvog dijela igre Patrik van Anholt postavio konačan rezultat.

Pogotkom iz slobodnog udarca, Holanđanin je postao najbolji strijelac među defanzivcima Kristal Palasa u Premijer ligi. Idealno za fantazi, ako volite da igrate.

Pobjedu je upisao i preporođeni Sautempton, koji je na svom stadionu slavio protiv Aston Vile. Golovi Longa na samom početku meča i Armstronga na njegovom kraju ostavili su tim iz Birmingema u veoma teškoj situaciji pred finiš sezone.

Pogledajte rezultate i tabelu Premijer lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC