• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je na pomolu preokret: Zlatan ostaje u Milanu i ako ne bude LŠ?

Autor mondo.ba

Maldini i Boban već su prionuli na posao

 Zlatan Ibrahimović produžetak ugovora Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

Zlatan Ibrahimović je ove zime po drugi put tokom igračke karijere zadužio opremu ''rosonera'', sa kojim je dogovorio saradnju do kraja sezone.

U ugovor sa švedskim napadačem bh. korijena dodata je klauzula o produžetku na još jednu sezonu, ukoliko Milan uspije da izbori nastup u Ligi šampiona.

Ruku na srce, teško je očekivati da će se to dogoditi jer igrači Stefana Piolija 13 kola prije kraja Kalča zaostaju devet bodova za Atalantom, koja je deklasirala tim sa ''San Sira'' u međusobnom odmjeravanju snaga od 22. decembra.

Stoga je direktorski tandem Zvonimir Boban – Paolo Maldini već prionuo na posao u želji da privoli ''Ibru'' da i pored eventualnog izostanka povratka u elitu ostane dio tima i u sezoni 2020-21, a prema navodima Tutosporta, velike su šanse da u tome i uspiju, te bi Milan tako dobio veliko pojačanje za lov na evro-elitu u narednoj sezoni.

Takođe, sajt ''Kalčomerkato'' navodi da će danski defanzivac Simon Kjer, koji je u istom prelaznom roku stigao iz Sevilje na šestomjesečnu pozajmicu, ostati član milanskog kluba i nakon isteka tog perioda.

Danac je u ovoj polusezoni odigrao 13 utakmica za Milan, a prema najavama iz Italije, rukovodstvo kluba je zadovoljno sa njegovim dosadašnjim nastupima, pa je otkup ugovora na kraju sezone izgledna opcija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC