• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se mučila u Inđiji, pa Stanković mora da mijenja za derbi!

Autor mondo.rs

Otvoreno je 23. kolo Superlige, utakmicom Spartaka i Mladosti, ali više pažnje je privukao susret u Inđiji, gdje je Crvena zvezda stigla do jednog boda

 Superliga-Srbije-23.-kolo-vanredno-Indjija-Crvena-zvezda-Arenasport-prenos-livestream-uzivo Izvor: SRDJAN STEVANOVIC/GETTY IMAGES EUROPE, GETTY IMAGES/SRDJAN STEVANOVIC

Najava ''Vječitog derbija'' nije prošla onako kako su to crveno-bijeli planirali. Fudbaleri beogradskog tima su gostovali u Sremu, a ekipa Inđije, koja se bori za opstanak, pokazala se kao tvrd orah.


U meču bez mnogo šansi, Inđija i Crvena zvezda su postigli po gol, što je bilo dovoljno za podjelu bodova. Domaćin je došao do prednosti golom Krasića, nakon greške Zvezdinih igrača na sredini terena i loše reakcije u odbrani. Izjednačila je Zvezda asistencijom Gobeljića i pogotkom Bena.

Možda će vas zanimati

Svega nekoliko pravih prilika na ovom meču je vidjela publika u Inđiji, a dosta je uslove za igru otežao vjetar. Iako je dejlovalo da će dan biti sjajan, na kraju je lopta ipak imala problema da putuje tamo gdje su igrači željeli.

Inđija - Crvena zvezda 1:1 (1:0)
/Krasić 36 - Ben 75/


Susret je obilježio ogroman broj žutih kartona domaćeg tima, koji je veoma neoprezno ulazio u svaki duel. To je rezultiralo isključenjem za Čermelja, koji je zbog dvije opomene morao ranije na tuširanje.

Kombinovanje Dejana Stankovića i pružanje šanse Babiću, Pankovu, Vuliću i Vukanoviću nije se pokazalo kao sjajna opcija. Vulić je bio jedan od najslabijih na terenu, Vukanović nije dobio pravu loptu, a štoperski tandem je nesigurnim intervencijama unosio nemir u cijeli tim.

Ovo znači da će Dejan Stanković pred ''Vječiti derbi'' morati ''da se vrati na staro'', odnosno da u startnu postavu ponovo uvrsti igrače koji su donijeli šest bodova u prva dva kola. Kiks u Inđiji nije prevelik, gledajući sa rezultatske strane, ali bi igra mogla da zabrine.

Mladog stručnjaka na klupi aktuelnog šampiona Srbije mora da zabrine kadrovska situacija, pošto još uvijek nije poznato kog napadača će imati na raspolaganju za derbi. Nezvanično, Tomane je precrtan, Boaći povrijeđen, Pavkov nedovoljno spreman, a Vukanović danas nije kupio kredit za taj meč.

Ekipa Partizana će večeras imati priliku da bodovnu razliku ponovo svede na 11 bodova, ali će možda i najbitniji meč u sezoni biti odigran za vikend, na stadionu ''Rajko Mitić''. Fudbaleri inđije su drugim proljećnim bodom stigli do 16. boda u prvenstvu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC