• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Hajduka: Zamjeraju mi u Splitu što sam kratko igrao u Zvezdi!

Autor mondo.ba

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Zoran Vujović, inače brat blizanac mnogo poznatijeg Zlatka Vujovića, priznao je da mu u Splitu zamjeraju što je pet utakmica odigrao u dresu Crvene zvezde krajem 80-tih.

 Zoran Vujović: U Splitu mi zamjeraju što sam igrao za FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Zoran Vujović, nekadašnji defanzivac splitskog Hajduka je 1989. godine kratko proveo u Crvenoj zvezdi koju je tada vodio legendarni Dragoslav Šekularac.

Možda će vas zanimati

"Igrao sam za Crvenu zvezdu pet utakmica, prije rata. Svojom nesmotrenošću u to vrijeme bio sam raskinuo ugovor s Kanom, a onda sam ga ponovno produžio. I izgubio sam pravo igranja za Kan tu godinu, a jedini način igranja do početka nove sezone bio je odlazak u neki drugi klub. Kako su Kan i Zvezda imali dobar odnos, jer je Dušan Savić bio prije igrač Kana, za njih je to bilo najbolje rješenje i nisu mi dali da biram. Bio sam tamo 1989. godine. Jako mi je žao zbog toga, ne zbog politike nego zato što sam naišao na trenera Šekularca koji mi nije davao priliku. S razlogom; ja sam ipak bio stariji igrač koji je vani nešto i zaradio, pa je logično bilo dati priliku mlađima. Ali, eto, meni to neki igranje u Crvenoj zvezdi zamjeraju. Vi znate, kao i ja, koliko ima zločestih ljudi. A ja sam se, prije negoli sam išao u Zvezdu, nudio Hajduku i Dinamu, ali oni nisu bili zainteresovani", izjavio je Vujović zagrebačkom "Večernjem listu".

S Hajdukom je bio šampion 1979. godine i osvajač Kupa Maršala Tita 1977. i 1984. godine. Za A reprezentaciju Jugoslavije između 1979. i 1989. godine nastupio je 34 puta i postigao dva pogotka.

Sa "plavima" je bio učesnik Mediteranskih igara 1979. u Splitu, Olimpijskih igara 1980. u Moskvi i Mundijala 1982. godine u Španiji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC