• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop opet besneo zbog koronavirusa: Sediš tu i to me pitaš?

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Nemac nije bio zadovoljan postavljenim pitanjem.

 Klop opet besneo zbog koronavirusa: Sediš tu i to me pitaš? Izvor: Guliver/Getty images/Jan Kruger, JAN KRUGER/GETTY IMAGES EUROPE

Liverpul u sredu uveče očekuje presudna utakmica u borbi za nastavak takmičenja u Ligi šampiona. Šampioni Evrope ne žele da ispadnu već u osmini finala, posle poraza 1:0 u Madridu.

Ipak, pred meč sa Atletikom, menadžer "redsa" Jirgen Klop ponovo je bio u centru pažnje zbog svoje izjave na konferenciji za medije.

Možda će vas zanimati

Nemački stručnjak nije bio zadovoljan pitanjem jednog španskog novinara, a naravno da je tema ponovo bila - koronavirus.

Jedan od novinara je Klopu postavio pitanje o novonastaloj situaciji i tome postoji li strah od koronavirusa jer njegova ekipa mora da igra utakmice, na šta je Nemac burno odreagovao.

"Jesi li ti iz Madrida? Živiš u Madridu, jesi li ti zabrinut? Sediš tu i to me pitaš?", ređala su se pitanja Klopa upućena novinaru.

Kada mu je ovaj odgovorio da nije zabrinut zato što on ne igra fudbal, Klop je opširnije odgovorio na neumesno pitanje novinara.

"Nije to ništa posebno. Fudbal je samo igra. Mi nismo društvo, već samo njegov deo. Ali ti si svejedno doleteo iz Madrida. Zašto nisi ostao tamo? Zatvorili su škole, jasno je da su zabrinuti. Ti očigledno misliš da je fudbal vredan putovanja. To je naš zajednički problem. Mi igramo fudbal, ali ne možemo da zaustavimo virus. Moramo da radimo to što radimo", pojasnio je Klop i potom dodao:

"U ovom trenutku svi igrači su zdravi, zašto bismo se brinuli? Ono što radimo kad se ne rukujemo jeste da šaljemo poruku. Dobro je za tebe, a dobro je i za mene da se ne rukujemo. Bitno je da 22 potpuno zdrava igrača šalju tu poruku društvu", dodao je menadžer šampiona Evrope.

Podsetimo, Klop je već imao jednu sličnu konverzaciju sa novinarima zbog koronavirusa.

Utakmica Liverpul - Atletiko Madrid igra se u sredu uveče na "Enfildu", a španski klub ima minimalnu prednost iz prvog meča.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC