• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovi nisu normalni: Nisu prekidali sa treninzima, sad imaju simptome

Autor mondo.rs

Engleski klub je sam sebi napravio ogroman problem.

 Liga-1-Roteram-nije-prekinuo-sa-treninzima-dvojica-igraca-u-samoizolaciji Izvor: George Wood/Getty Images Europe, Getty Images/George Wood

Kakva glupost u Roteramu, ekipi koja godinama između Čempionšipa i Lige 1, drugog i trećeg ranga fudbala u Engleskoj. Napravili su ogroman problem u svom timu.

Iako je preporuka širom sveta da nema fudbala, da se prekine i sa treninzima zbog epidemije korona virusa, roteram to nije uradio. A onda su fudbaleri počeli da se žale na simptome.

Možda će vas zanimati

I tako, sada su dvojica igrača van stroja, a klub će zbog toga ipak morati da prekine sa treninzima. Da ne upotrebimo neku težu reč, ali ovo je glupost od strane klupskih čelnika.


Menadžer Roterama Pol vorn potvrdio je da su dvojica igrača samostalno u karantinu, nakon što su im se pojavili simptomi korona virusa. U pitanju su golman Luis Prajs i napadač Fredi Ladapo.

Član Lige 1 je bio nepažljiv, pa su tako dozvolili da treninzima prisustvuje i golman Prajs, čiji brat je zaražen korona virusom. Očigledno je odatle virus prenet u svlačionicu, a pitanje je koliko će novih slučajeva biti u ovom klubu narednih dana.

Nakon što je Roteram odlučio da se ogluši o savete i nastavi sa treninzima, ekipa Njukasla je sa pozajmice povukla svog Dena Barlasera, kako se fudbaler ne bi izlagao riziku. Očigledno su ''Svrake'' dugoročnije razmišljale.

Takmičenje u Ligi 1 je suspendovano najkraće do 30. aprila, a preporuka asocijacije je da se u tom periodu ne održavaju ni treninzi. Roteram to nije poštovao, a cena koju bi mogli da plate je veoma visoka.

Nakon 35 odigranih kola, Roteram se nalazi na drugom mestu trećeligaškog karavana. Imaju 62 osvojena boda, pet manje od prvoplasiranog Koventrija, a dva više od naredna tri tima na tabeli, Oksforda, Portsmuta i Flitvuda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC