• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olmo se slaže: Lajpcig je jedina ispravna priča

Autor Pavle Knežević

Osim toga, u Lajpcigu ima ozbiljnu perspektivu

 Dani Olmo se slaže: Lajpcig je jedina ispravna priča Izvor: Guliver/Getty images/Dan Mullan

Većina čitalaca MONDA, kao i sama redakcija složili su se u oceni da je Lajpcig ispravna priča, a to je potvrdio i zvezda zimskog prelaznog roka Dani Olmo.

On je potvrdio da se interesovala i njegova matična Barselona, ali je istakao da ne žali ni za čim jer je ovaj klub najbolji za razvoj igrača.

Možda će vas zanimati

"Ne žalim ni za čim. Mislim da je to bila najbolja opcija i da je to i dalje. Imao sam nekoliko ponuda, ne samo iz Španije, već i iz Engleske i Italije. Ali, Lajpcig mi je ponudio najviše. Sportski direktor Markus Kreše me je posetio u Zagrebu, a trener Julijan Naglesman me pozvao i rekao da je vrlo zainteresovan da me ima u timu. To mi je bilo jako važno", otrkio je bivši igrač dinama za Transfermarkt.

Milan je nudio finansijski primamljiviju ponudu, zanimljiviju klubu, ali Olmo je ipak izabrao Lajpcig.

"Nijedan tim mi nije ponudio vrstu perspektive kao Lajpcig. To je bio moj osećaj i bio sam odlučan i rešen da je to najbolja odluka. Znam šta hoću da postignem i kako da dođem do tamo", rekao je igrač koga je Lajpcig platio 20 miliona evra.

Pre prekida svih fudbalskih takmičenja, odigrao je pet utakmica za novi klub i imao učinak od jednog gola i jedne asistencije.

Olmo je ponikao u omladinskom pogonu Barselone, i mnogo se pisalo u povratku u domovinu, ali je igrač otkrio šta ga je ubedilo da ne preduzima taj korak.

"Imao sam osećaj da nisu ozbiljno zainteresovani za mene. U novembru su pričali sa mojim agentom kao da su hteli to što pre da obave, ali onda se odjednom sve pomerilo. Zatim su me u januaru, neposredno pre nego što sam krenuo za Lajpcig, pitali da sačekam. Ali, ja sam već bio doneo odluku. Jer sam hteo u tim u kome imam perspektivu. U Lajpcigu to imam, u drugim klubovima nemam", rekao je Dani Olmo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC