• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi se radi punom parom: Igrači kod kuća sprovode sve zadatke

Autor Mirjana Šegan

Trener Zvezde Dejan Stanković ističe da je svaki fudbaler dobio detaljan program kojeg treba da se pridržava tokom vanrednog stanja i da ga svi odgovorno sprovode u delo

 U Zvezdi se radi punom parom: Igrači kod kuća sprovode sve zadatke Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde od proglašenja vanrednog stanja u Srbiji ne treniraju zajedno. Crveno-beli su u kućama, prate situaciju oko pandemije korona virusa, pridržavaju se uputstava i trude se da održavaju formu do povratka na teren.

Dejan Stanković, trener Zvezde, ističe da se igrači pridržavaju programa koji je im je napravljen.

Možda će vas zanimati

"Mi smo i pre uvođenja vanrednog stanja napravili plan kako će igrači i šta raditi od kuće ako do ove situacije dođe. Svaki fudbaler je dobio plan rada i mi smo u svakodnevnom kontaktu sa njima. Pratimo njihovo fizičko i psihičko stanje. Svako od njih ima svoj program koji redovno ispunjava, a stručni štab ih prati i kontroliše do najsitnijih detalja", naveo je Stanković.

Kaže da je disciplina koju su fudbaleri prikazivali do sada u radu i ponašanju još izraženija u novonastaloj situaciji.

"Moram da ih pohvalim da su maksimalno ozbiljno shvatili sve što im je rečeno sa naše strane, ali posebno jer poštuju preporuke Vlade Republike Srbije. U porodičnom okruženju sprovode sve zadatke, rade maksimalno odgovorno. Trudimo se da jednog dana kad sve ovo prođe što manje izgubimo na spremnosti igrača", napomenuo je trener Zvezde i uputio apel svim građanima Srbije.

"Jako je važno da se svi pridržavamo uredbi i propisa Vlade Republike Srbije i u ovim vanrednim okolnostima budemo samodisciplinovani, inteligentni, čuvamo naše porodice, komšije, naš narod i iskažemo empatiju prema svima kako bismo što pre i bezbolnije prošli ovu pandemiju. Život nema cenu, moramo biti jedinstveni, solidarni da bismo iz svega što je snašlo svet danas izašli kao pobednici", napomenuo je Dejan Stanković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC