• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prekida se Superliga i Zvezda prvak? "Čekamo šta će reći Savez..."

Autor Sportski žurnal

Španski list "AS" pisao je u ponedeljka o mogućem "modelu Partizana iz 1999. godine" koji bi se primenio na sve prekinute šampionate u Evropi, međutim crno-beli čekaju zvanična rešenja UEFA i FSS.

 Prekida se Superliga i Zvezda prvak? "Čekamo šta će reći Savez..." Izvor: MN PRESS

Korona virus stopirao je fudbal u Evropi, od ove nedelje i u Superligi Srbije...

Po proglašenju vanrednog stanja u državi, FSS se obratio klubovima i tražio da obustave sve aktivnosti, a uskoro sledi i razrešenje čitave situacije i odgovor na pitanje: Hoće li se domaća prvenstva uopšte nastavljati ove sezone?

Možda će vas zanimati

Sve bi moglo da bude jasnije posle današnjeg sastanka UEFA, a nezvanično se već može čuti da će "krovna" organizacija dati preporuku da fudbalski savezi za prvake proglase - najbolje u tom trenutku.

"AS" se posetio modela po kom je Partizan proglašen za prvaka 1999. godine, kada je počelo bombardovanje Jugoslavije, međutim jasno je da je to bilo ratno stanje, dok je sada u pitanju virus koji je usporio život gotovo svih građana Evrope.

S obzirom na to da UEFA može samo dati preporuku, a da pravilnik o takmičenjima FSS ne predviđa ovakve okolnosti, postavlja se pitanje ko će biti prvak Srbije - i hoće li ga uopšte biti.

Ako bi se proglasio, onda bi to bila Crvena zvezda, treći put uzastopno...

"Čekamo šta će da kaže Savez. U stalnom smo kontaktu sa generalnim sekratarom Jovanom Šurbatovićem. Videćemo i šta će u utorak da kaže i UEFA", kazao je Miloš Vazura za današnji "Sportski žurnal" i tako ostao "zakopčan" za tu temu.

Anketa

Da li se slažete sa idejom da treba dodeliti titulu SVIMA koji su u trenutku prekida domaćih prvenstava bili prvoplasirani na tabeli?

  • Da!

    63.87% (99)

  • Ne!

    36.13% (56)

Da li se slažete sa idejom da treba dodeliti titulu SVIMA koji su u trenutku prekida domaćih prvenstava bili prvoplasirani na tabeli?

Rezultati


Kazao je da su u klubu "svi pod maskama" i da polako smanjuju kapacitete i zaposlenima u FK Partizan, tako da stariji od 60 i žene sa malom decom ne dolaze na posao.

"Stranci ne smeju da napuštaju Srbiju, obaviću razgovor sa kvartetom uz jasan signal da će klub sve učiniti da se, kao i do sada, osećaju u Beogradu kao kod kuće. Igračima je preporučeno smanjeno kretanje plus su od stručnog štaba dobili plan kako da vežbaju kod kuće", objasnio je Miloš Vazura šta se dešava sa Sadikom, Asanom, Nathom i Sumom.

Generalni direktor Partizana kazao je da je u kontaktu i sa Slavišom Kokezom, koji je zaražen korona virusom, a da je od njega dobio informaciju da oporavak teče po planu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC