• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Henes: Pandemija mijenja fudbal, bez (pre)skupih transfera u budućnosti!

Autor mondo.ba

Bivši predsjednik Bajerna Uli Henes vjeruje da nakon pandemije koronavirusa transferi u fudbalu u bliskoj budućnosti neće prelaziti 100 miliona evra.

 Uli Henes Koronavirus mijenja fudbal, nema više (pre)skupih transfera! Izvor: MN PRESS

Pandemija koronavirusa ekonomski je pogodila sve lige svijeta, pa tako i njemačku Bundesligu. Utakmice su suspendovane do početka aprila, međutim očekuje se da će se suspenzija produžiti barem do 30. aprila, prenosi ESPN.

Možda će vas zanimati

Njemački klubovi zarađuju od ulaznica, prenosa i sponzora, međutim Henes ističe da će zarada zavisiti od toga da li će se utakmice uopšte igrati u ovoj sezoni.

"Utakmice bez gledalaca ipak donose zaradu od tv prenosa i ako se to desi, riješićemo egsistencijalne probleme za sezonu 2019/20. Međutim, ako se utakmice ne budu igrale do Božića, kako ukazuju najgore prognoze, cijela liga će doći pod znak pitanja. Vjerujem da će se dosta stvari u fudbalu promijeniti, kao što su transferi igrača vrijedni više od 100 miliona evra", objašnjava bivši predsjednik kluba iz Minhena.

Dodaje da je u ovom trenutnu potrebno čekati razvoj situacije s pandemijom koronavirusa, te da su oni koji prognoziraju prerani povratak fudbala "šarlatani", prenijela je agencija "Fena".

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nikola

Pa stvarno koje pare se troše za transfere nije normalno.I za plate fudbalera.Koliko gladne i bolesne djece ima na svijetu,a oni se razbacuju milionima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC