• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijelili su svlačionicu u Realu - uskoro bi mogli i u Juveu!

Autor mondo.ba

Kako navodi španska "Marka", velikog uticaja na potencijalnu realizaciju ovog transfera ima i Kristijano Ronaldo, koji je u timu sa Marselom, između ostalog, osvojio četiri Lige šampiona

 Marselo Real Juventus transfer Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE

Kad god počeo predstojeći ljetni prelazni rok, lako bi moglo da se dogodi da jedno od najzvučnijih imena tokom njegovog trajanja bude sadašnji član Real Madrida, Brazilac Marselo.

Brazilski lijevi bek je već dugo na skeneru Juventusa, a prema pisanju "Marke", nikoga ne bi trebalo da iznenadi potencijalni transfer u Juventus tokom prelaznog roka ispred nas.

Možda će vas zanimati

Kako navodi ovaj list, upravo njegov bivši saigrač a sada zvijezda Juvea Kristijano Ronaldo iskreno navija da ovaj transfer bude realizovan, te čini maksimalne napore da uprava "bjankonera" Marsela dovede na Apenine.

"Marka" takođe ističe i da je komandant Juventusa Mauricio Sari veliki poštovalac lika i djela Brazilca rođenog 1988. godine, pogotovo što na poziciji pored lijeve aut-linije ima samo jedno rješenje – Marselovog sunarodnika Aleksa Sandra.

Pisalo se i da Portugalac planira da nakon dvije godine boravka u Italiji napusti torinski klub i preseli se, eventualno, na Park prinčeva ili Old Traford, ali ukoliko Marselo Španiju zamijeni Italijom, Ronaldo bi mogao i da promijeni mišljenje, te možda čak i prihvati ponudu da karijeru završi u "staroj dami".

Marselo je dio Reala od 2007. godine, kada je sitgao iz Fluminensea, a ove sezone je nastupio n 11 utakmica u Primeri. Dijelom su za to razlog povrede, a dijelom i Zidanova odluka da na toj poziciji koristi Ferlana Mendija, što, takođe, ide u prilog mogućnosti da Juventus pojača svoju lijevu stranu odbrane.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC