• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pipo Inzagi nema dilemu: Benevento zaslužio Seriju A!

Autor mondo.ba

Lider Serije B "pobjegao" je najbližem pratiocu čak 20 bodova.

 Filipo Inzagi Benevento zaslužuje da igra u Seriji A! Izvor: Guliver/Getty Images/Francesco Pecoraro

Fudbaleri Beneventa neprikosnoveni su ove sezone u Seriji B.

Četa, koju s klupe predvodi Filipo Inzagi, najbližem pratiocu "pobjegla" je čak 20 bodova, pritom nanizavši 19 mečeva bez poraza.

Možda će vas zanimati

Sa samo jednim neuspjehom u 28 odigranih kola, ekipa sa stadiona "Ćiro Vigorito" na pravom putu je da izbori povratak u najviši rang, odakle je ispala na kraju pretprošle sezone.

S obzirom na trenutne probleme sa pandemijom koronavirusa, neizvjesno je kada će i da li će uopšte takmičenje biti nastavljeno, ali trener Inzagi naglašava da je njegov tim zaslužio da igra u višem rangu, te je spreman, ukoliko to bude potrebno, da igra i u julu i avgustu.

"Ne shvatam kako je moguće da neko pomišlja da uopšte ne završimo sezonu, možda postoje neki drugi interesi", zapitao se popularni Pipo.

"Nevjerovatna je situacija, ali spremni smo da igramo u julu ili čak avgustu. Ne bi nam smetalo. Moji igrači, ali i naš predsjednik, svi oni, zaslužili su da igramo u Seriji A. Radi cijelog sistema, zaslužili smo to", poručio je Inzagi u izjavi za "Skaj Sport".

"Sve mora da se završi u skladu sa propistima. Čujem razne priče, ali najjasnija i stvar koja je jedina fer, je da se sezona nastavi. Niko ne mora da pati", jasan je trener lidera Serije B.

Do kraja takmičenja u drugom rangu italijanskog fudbala ostalo je još deset kola. Osim Beneventa (69 bodova), trenutno poziciju koja osigurana promociju drži Krotone sa 49 bodova.

Na mjestima koja vode u baraž, ako ga uopšte bude bilo, su: Frozinone, Pordenone, Specija, Ćitadela, Salernitana i Kjevo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC