• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Holandiji bez fudbala do 1. juna: Hoće li Tadićev Ajaks biti šampion?

Autor mondo.ba

Premijer Holandije Mark Rute u utorak je saopštio da su do 1. juna obustavljena sva sportska takmičenja uključujući i dvije najjače fudbalske lige u toj zemlji.

 Koronavirus: U Holandiji nema fudbala do 1. juna, ko će biti šampion, Ajaks ili poništenje sezone? Izvor: Guliver/ Catherine Ivill/Getty Images

Prva i druga fudbalska divizija u Holandiji zaustavljene su 12. marta i prema tadašnjim procjenama, trebale su biti nastavljene 6. aprila.
Međutim, od toga neće biti ništa.

Predsjednik holandske vlade Mark Rute saopštio je danas da je prekid i dalje na snazi i da će trajati najmanje do 1. juna, prenijeli su tamošnji mediji.

Možda će vas zanimati

Mnogi sportski savezi već su završili sezonu zbog pandemije koronavirusa. Hokejaški i teniski savezi uskoro će zaključiti svoja takmičenja, dok je državno prvenstvo u biciklizmu zakazano za jun.

Holandski fudbalski savez još nije proglasio kraj sezone, ali poslije nove odluke vlade, vjerovatno će to učiniti. Postoje dva scenarija, ili će sezonu završiti po trenutnom stanju na tabeli, što bi značilo da je Ajaks šampion ili će potpuno poništiti dosadašnju sezonu u Erediviziji.

Klub iz Amsterdama, koji kao kapiten predvodi srpski reprezentativac Dušan Tadić, poslije 25 odigranih kola je na prvom mjestu sa 56 bodova, koliko je sakupio i drugoplasirani AZ Alkmar uz lošiju gol-razliku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC