• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić pred meč sa Norveškom: Navikli smo mi na mečeve bez publike

Autori Sportski žurnal Autori Mirjana Šegan

Srpski fudbaler kaže da će duel u Oslu pred praznim tribinama biti veći problem za domaćine, ali da "orlove", uprkos tome, očekuje izuzetno težak zadatak i "moraju da daju sve" kako bi izborili plasman na EURO

 Dušan Tadić pred meč sa Norveškom: Navikli smo mi na mečeve bez publike Izvor: MN PRESS

Dušan Tadić sa nestrpljenjem očekuje polufinalni duel baraža Srbije i Norveške za plasman na EURO 2020, koji će se igrati 26. marta u Oslu.

Taj meč, kao i mnogi drugi širom Evrope, poslednjih dana bili su pod lupom, zbog epidemije koronavirusa, koji se širi, a nakon spekulacija i zvanično je potvrđeno u utorak uveče da će se igrati pred praznim tribinama.

Možda će vas zanimati

Tadić ne misli da će to biti loše za "orlove".

"Uvek je lepše kada se igra pred punim stadionom i Norvežani bi imali veliku prednost u tom smislu. Sada, bez navijača, za njih je to druga priča, a mi smo se nekako i navikli na to. U prošlosti smo dosta utakmica igrali bez publike", iskreno je u razgovoru za "Sportski žurnal" izjavio kapiten Ajaksa.

On je rekao da bez obzira na to što će igrati na praznom stadionu, Srbiju čeka izuzetno težak zadatak.

"Moramo da učinimo sve kako bismo se našli na Evropskom prvenstvu. Biće teško, jer se igra na njihovom terenu, i imaju ozbiljnu ekipu, što su i dokazali na nekim mečevima u kvalifikacijama", naveo je Tadić.

Iako iz sata u sat stižu vesti o odlaganju sportskih događaja, odigravanju mečeva bez prisustva gledalaca, ali se razmatraju i opcije i o potpunom prekidu prvenstava, Tadić kaže da ne strahuje mnogo zbog koronavirusa.

"U Holandiji nema toliko panike, umereno se izveštava u medijima. Mi pričamo o tome, malo više u svlačionici, ali je to pre neka šala na tu temu. Zaista niko od igrača ne diže paniku. iskreno, ne znam šta bih rekao o tom virusu... Dosta sam čitao o tome, ali ne verujem u taj virus i mislim da nije ništa strašno", izjavio je Tadić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC