• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Probudio se iz kome poslije tri godine - Ajaks odmah raskida ugovor s njim!

Autor mondo.rs

Ovo stvarno nismo očekivali.

 Probudio se iz kome poslije tri godine - Ajaks odmah raskinuo ugovor s Abdelhak Nuri Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Tokom prijateljske utakmice, u julu 2017. godine, Abdelhak Nuri je pao na teren i ostao nepomično da leži. Probudio se iz kome, poslije skoro tri godine, da bi ga Ajaks - otpustio.

Da, dobro ste pročitali, u ovakvom trenutku, samo nekoliko dana nakon što je počeo njegov oporavak, tim iz Amsterdama razmišlja o prekidu ''saradnje''.

Možda će vas zanimati

Dok je Nuri bio u komi, Ajaks nije želio da raskine ugovor sa nekadašnjim fudbalerom. Oni su snosili veliki dio troškova oko liječenja, davali mu platu i poštovali ranije potpisani ugovor. Ali, sada je drugačija situacija.

Kao i u slučaju Klas Jan Huntelara, Ajaks bi do prvog aprila trebalo da se oglasi oko rastanka ili nastavka saradnje. Ukoliko se ugovor ne raskine do sutra, automatski će se produžiti za narednu sezonu. To u klubu ne žele.


Zato pokušavaju da se dogovore sa porodicom Nurija i da nekako nađu rješenje. Kompromisom bi saradnja bila prekinuta, a klub bi na neki drugi način izašao u susret bivšem fudbaleru.

Abdelhak Nuri je bio mladi reprezentativac Holandije u pet starosnih grupa, sve do omladinske reprezentacije. Ajaks je jedini tim za koji je igrao u karijeri, a u klubu je od svoje osme godine. Stigao je i do seniorskog tima, ali je onda njegova karijera prekinuta.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC