• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

David Silva se vraća u Primeru, još dve godine i kraj?

Autor mondo.rs

Španski vezista je već deceniju u Engleskoj.

 Premijer-liga-Mancester-siti-David-Silva-prelazak-u-Betis-Primera-Las-Palmas-kraj-karijere Izvor: Getty Images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Jedan od najboljih fudbalera Premijer lige tokom prethodnih deset godina mogao bi ovog leta, kada mu istekne ugovor, da se vrati u domovinu. Za njegove usluge zainteresovan je Betis.

Zeleno-beli iz Sevilje igraju atraktivan, napadački fudbal i u njihovim planovima za narednu sezonu ima mesta za Davida Silvu. Zapravo, za dve sezone, pošto mu nude dvogodišnji ugovor.

Možda će vas zanimati

David Silva (34) je u Mančester siti stigao iz Valensije 2010. godine, ali će za nekoliko meseci psotati slobodan igrač, nakon što mu istekne ugovor sa aktuelnim šampionom Engleske. Produžetka neće biti, a sledeće sezone bi mogao da igra u domovini.

Jedna istinska legenda Mančester sitija, sa 423 meča, 73 gola i 134 asistencije u dresu ''Građana'', pozdraviće navijače na Etihadu i okrenuti se novim izazovima u karijeri. Pričalo se o odlasku u MLS, ali je, izgleda, još uvek rano za te egzibicije.

Pre svega jer zove jedan ozbiljan tim iz Primere. Real Betis je spremio dvogodišnji ugovor i veliku ulogu u timu za kreativnog veznog igrača, pa bi Silva mogao da se opredeli za taj korak.

David je u karijeri nastupao za Valensiju, bio je na pozajmicama u Eibaru i Selti, a nedavno se pojavila informacija da ga Dejvid Bekam želi u svom timu, Interu iz Majamija. Ipak, bivši reprezentativac Španije ima drugačije planove.

Naime, od ranije je poznato da bi omaleni čarobnjak sa loptom voleo da kariejru završi u Las Palmasu, svom rodnom gradu i timu koji se trenutno takmiči u drugom rangu. Ukoliko bi potpisao dvogodišnji ugovor sa betisom, nakon toga bi bilo vremena da se sa 36 godina oprosti u omiljenom, žutom dresu.

Sa reprezentacijom Španije Silva je dva puta bio prvak Evrope, a osvojio je i jedan trofej na Mundijalu. Premijer ligu je osvajao četiri puta, dok je sa Mančester sitijem pokupio i niz drugih trofeja u engleskom fudbalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC