• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ćiro me optužio da sam prodao meč Srpskoj za poslovni prostor u Banjaluci"

Autor mondo.ba

Legendarni vezista Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović izjavio je da ga je tadašnji selektor "zmajeva" Miroslav Blažević optužio da je prodao baraž zbog Republike Srpske i poslovnog prostora u Banjaluci.

 Zvjezdan Misimović o optužbama da je prodao baraž zbog RS Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

Miske je u podcastu "Opsajd" govorio o protiv Portugala nakon kojih ga je tadašnji selektor BiH Miroslav Ćiro Blažević optužio da je prodao utakmicu Republici Srpskoj.

"Ćiro me optužio da sam prodao utakmicu RS i dobio poslovni prostor u Banjaluci, a ja nisam bio u selu pored Gradiške koje se zove Jablanica, nisam bio 12 godina. To nije okej, znamo kakva je situacija dolje, brzo se pale neki ljudi, možda sam ga trebao tužiti, nisam se odlučio za taj korak i sada je gotovo", rekao je Misimović.

Možda će vas zanimati

A stvarni razlog bila je povreda koljena...

"Dobio sam udarac od Pepea u koljeno i ligament mi je natekao. Do četvrtka nisam ništa radio odnosno do petka jer nisam mogao, znao sam kakav je teren u Zenici, u katastrofalnom stanju, izgledao bih još sporiji nego ranije i u takvoj utakmici ako ne uđeš sto posto, nemaš šanse. Ne bih sebi pomogao, a ni ekipi. Krenulo je prepucavanje, ja izgubio loptu, igrači dobili kartone da ne mogu igrati u revanšu, nisam mađioničar da to mogu naštimati"

U njegovom tadašnjem klubu Volfsburgu su ga potom savjetovali da ne igra za "vukove" u narednom kolu zbog mogućih problema u BiH.

"U nedjelju smo igrali sa Majncom, u subotu sam lagano trčkarao, pričao sam sa doktorom Volfsburga i sa trenerom, rekao sam da se bolje osjećam, da ću vidjeti na zagrijavanju, ako budem mogao onda ću igrati. Rekli su mi da ne igram jer ću dobiti dolje problem jer nisam igrao protiv Portugala na što sam ja rekao da se cijeli život tako ponašam, ako mogu igrati, ja ću igrati, ako ne budem imao nekih velikih problema. Zaigrao sam, dao gol i onda je poslije toga krenula ta ofanziva od Ćire gdje sam morao nalaz svog koljena slati da se objavi. To je smiješno", prenijelo je "Oslobođenje" Misimovićevu izjavu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC