• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan fudbaler rođen na Kosovu i Metohiji ide u Liverpul?

Autor Milutin Vujičić

Na "Enfildu" planiraju pojačanje u napadu...

 Milot Rašica transfer Liverpul Izvor: Guliver/Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Liverpul čeka odluku o proglašenju šampiona u Premijer ligi, a uporedo "baca pogled" i na tržište gde i na koji način bi mogli da pojačaju ekipu za narednu sezonu!

Kako prenosi njemački portal "Sport1", Liverpulu se posebno dopada Milot Rašica (23) koji je "eksplodirao" u Bundes ligi u dresu Verdera, za koji je postigao deset golova i "namjestio" još pet u 24 nastupa.

Možda će vas zanimati

 Rašica je privukao pažnju mnogih klubova, ranije se pričalo o Dortmundu, Vulverhemptonu i Aston Vili, ali jasno je da je Liverpul u toj priči u prednosti pošto nudi i najveću šansu za titule.

Agent fudbalera Atlin Lala kazao je da će se Rašica vjerovatno preseliti u drugi klub tokom ljeta, a da u ovom trenutku "sve stoji" zbog pandemije koronavirusa, dok pregovore očekuje kada se fudbalska takmičenja vrate u normalu.

Rašica je rođen u Vučitrnu i nastupa za reprezentaciju tzv. Kosova, dok je još jedan fudbaler Liverpula, dosta poznatiji Đerdan Šaćiri, rođen na oko 90 kilometara odatle - u Gnjilanu.

Poznato je da Šaćiri nastupa za reprezetaciju Švajcarske.

Milot Rašica ima ugovor do 2022. godine i vjeruje se da je njegova vrijednost trenutno oko 33 miliona funti, ali će Verder vjerovatno biti primoran da smanji zahtjeve ukoliko ispadnu u drugi rang njemačkog fudbala, pošto se trenutno nalaze u opasnoj zoni.

Fudbaler koji može da igra kao ofanzivni vezista, krilo ili napadač - prije dolaska na "Vezer" igrao je još za Viteze i Vučitrn.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC