• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacio voli Srbe: Malo im je SMS, hoće još jednog iz Fiorentine!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Na "Olimpiku" imaju zanimljive planove.

 Dusan-Vlahovic-transfer-Lacio-prelazni-rok-Lacio-zeli-Dusan-Vlahovic-Fiorentina Izvor: Guliver, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Srbi i Lacio su ljubavna priča koja nosi lepe emocije za obe strane. Navijali rimskog kluba su već decenijama naviknuti da imaju uspešne srpske igrače u svojim redovima, a sada bi mogli da dobiju još jednog.

Sergej Milinković-Savić bi mogao da dobije sunarodnika u svojim redovima u vidu napadača Fiorentine!

Možda će vas zanimati

Sve je počelo sa onom starom gardom srpskih fudbalera koji su tokom devedesetih stizali na "Olimpiko".


Nebeskoplavi dres tih godina su nosili Vladimir Jugović, Siniša Mihajlović, Dejan Stanković i Darko Kovačević i to sa dosta uspeha. Mihajlović i Stanković su bili deo legendarnog tima koji je 2000. osvojio duplu krunu, a i godinama koje su usledile bilo je još dosta imena.

Sada bi svima njima mogao da se pridruži Dušan Vlahović!

Kako piše "Gazeta delo sport", napadač Fiorentine je jedna od meta Lacija predstojećeg leta i želeli bi da ga dovedu sada dok još nije u potpunosti "buknuo" i napravio veliko ime. Njegov potencijal je očigledan, a zato "Gazeta" i navodi da Laciju nimalo neće biti jednostavno da dovede Vlahovića i zato Lacio gleda i ka Rusiji.

Izvor: Tano Pecoraro/LaPresse

Jer talentovani napadač je prvi strelac Fiorentine ove sezone sa osam postignutih golova, od kojih su neki bili zaista prelepi. Skrenuo je pažnju na sebe i "Viola" zna da će moći da izvuče dosta novca jednom kada se odluči na prodaju. Ali teško da će to biti ovog leta.

Lacio će "opipati puls" tima iz Firence oko igrača koji ima ugovor do juna 2023. godine. Sve ovo bi moglo da ubrza planove Fiorentine da produže ugovor sa 20-godišnjim bivšim igračem Partizana, ne bi li se osigurali na još bar sezonu-dve, u zavisnosti od njegovih budućih partija.

Rimljani bi njime mogli da dovedu mladog igrača koji će učiti od neverovatnog Ćira Imobilea i postepeno ga pripremiti za potpuno preuzimanje "napadačke palice".

Ipak, i Fiorentina se dosta pita. Biće teško da Vlahovića od ovog leta dodamo u društvo Milinković-Savića, Aleksandra Kolarova, Dušana Baste, Filipa Đorđevića, Nikole Lazetića, Milana Biševca...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC