• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Florentino Perez zvao "Misterovog" sina: Real će se oprostiti od Antića!

Autor Milutin Vujičić

Isto planira i Atletiko Madrid...

 Florentino-Perez-oprostaj-Radomir-Antic-Real-Madrid Izvor: MN PRESS

Pre tačno deset dana potresla nas je vest da je preminuo čuveni srpski fudbaler i trener Radomir Antić, a čitav fudbalski svet oprostio se od velikog "Mistera".

Stizale su poruke od igrača koje je trenirao, od klubova koje je vodio, a utisak je da je svuda ostavio dubok trag i da je bio voljen. Sve se iznenada desilo, a njegov sin Dušan je za špansku radio stanicu "Kadena Ser" kazao da u prvi mah to nije delovalo ozbiljno.

Možda će vas zanimati

"Popravljalo mu se stanje, ali onda je dobio neku bakteriju koja postoji samo u bolnicama i nestao je za dva dana", kazao je Dušan Antić i kazao da sa svim strana stižu poruke saučešća.

Jedan poziv ga je posebno iznenadio.

"Nisam očekivao da me nazove Florentino Perez (predsednik Real Madrida prim. aut.). Obećao mi je da će moj otac dobiti veliku počast na stadionu 'Santjago Bernabeu'. Kazao mi je da je deo istorije kluba, a želeo je da prenesem poruku i majci i čitavoj porodici", kazao je Dušan Antić.

"Zvao me je i Emilio Butragenjo, kao i drugi igrači Real Madrida koji su imali sjajan odnos sa mojim ocem. To me je iznenadio najviše uz poziv predsednika UEFA Aleksandra Čeferina".

Dušan je ispričao i da je sa svojim ocem išao na stadione "Vanda Metropolitano", "Santjago Bernabeu" i "Nou Kamp" i da nikada nije imao problem ni sa jednim navijačem, što dovoljno govori o tome da mu nisu zamerili što je vodio tri najveća kluba Španije - jedini u istoriji.

"Uvek bi zastao da potpiše autogram ili da se fotografiše. Nikad nikoga nije odbio, uvek je imao vremena za sve", kazao je Dušan i rekao da je Radomiru uvek bilo žao što su srušili stari "Kalderon".

Sin našeg proslavljeg trenera je kazao da će verovatno i Atletiko Madrid organizovati poseban oproštaj od Antića pošto je ovom klubu doneo "duplu krunu" devedesetih godina prošlog veka, a očigledno je da to planira i Real Madrid u kome se znatno kraće zadržao.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC