• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rođeni" su prvi osjetili posljedice krize: Plate u Veležu prepolovljene

Autor mondo.ba

U Fudbalskom klubu Velež ističu da su ponosni na kompletan kolektiv koji je bez problema pristao na smanjenje plate za 50 odsto.

 Igrači i stručni štab Veleža pristali na smanjenje plate za 50 odsto Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Posljedice pandemije koronavirusa sasvim sigurno osjetiće se u svim sferama života, a posebno će biti pogođeni sportski kolektivi.

Prvi su to na svojoj koži osjetili fudbaleri i stručni štab Veleža, koji su pristali na smanjenje plate za mart za čak 50 odsto.

Svjesni teške situacije u kojoj se klub našao, "rođeni" nisu imali problema da prihvate prepolovljena primanja, a u Mostaru s ponosom ističu činjenicu da su prvi sa ovim informacijama izašli u javnost, mada je sigurno da u BiH postoji još mnogo klubova sa identičnim poteškoćama.

Možda će vas zanimati

"Nemamo šta kriti. Prije svega, moram istaći da sam jako ponosan na kompletan naš kolektiv. Igrači su bez ikakvih problema pristali na smanjenje plata za 50 odsto. Pokazali su koliko vole ovaj klub. Zaista su me oduševili svojom reakcijom, bio sam u problemu tražeći način kako da im to saopštim, a jedan me je igrač čak pokušao oraspoložiti i našalio se rekavši - šefe, ništa ne brinite, čak se i brže trči kad je manje para u džepovima", rekao je za SCsport direktor Veleža Džemil Šoše.

On je pojasnio da su plate smanjene za mart, te da se nada da će se stanje popraviti već od aprila.

"Ove mjere i smanjivanje primanja za 50 odsto tiču se samo plata za mart. Očekujem da već za april popravimo stanje i barem za 10 ili 20 odsto povećamo plate. Naravno, niko ne zna šta će sutra biti, ali najtoplije se nadam da će u međuvremenu više novca biti na klupskom računu", dodao je Šoše.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC