• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Španci su strogi: Biće selidbe u niži rang, nema proširenja Primere

Autor mondo.rs

"Ako se Primera ne završi neće biti proširenja lige, ispašće klubovi. Ali, siguran sam da će se sezona završiti", rerkao je Tebas za španski radio Kadena kope.

 I Španci su strogi: Biće selidbe u niži rang, nema proširenja Primere  Izvor: Guliver/Getty Images/Brian Ach, Brian Ach/Getty Images North America

Predsednik španske Primere Havijer Tebas rekao je da će biti ispadanja iz lige i plasmana klubova u viši rang čak iako se ova sezona ne završi.

U Španiji vlada zabrinutost da se fudbalska sezona neće završiti pošto je prekinuta na neodređeno zbog pandemije korona virusa. Tebas je rekao da je namera lige da se sezona završi. 

Možda će vas zanimati

Ranije u petak objavljeno je da se holandska liga neće završiti, neće biti šampiona, ali ni ispadanja iz lige ni plasmana u viši rang.

Zbog toga su se pojačale spekulacije da bi takav obrazac mogao da se primeni na ceo evropski fudbal ako sezone ne budu završene.

"Ako se Primera ne završi neće biti proširenja lige, ispašće klubovi. Ali, siguran sam da će se sezona završiti", rerkao je Tebas za španski radio Kadena kope.

Kako stvari stoje, iz druge lige u Primeru mogli bi da se plasiraju Kadiz i Saragosa, dok su Almerija, Ueska, Djirona i Elče na pozicijama koje vode u plej-of.

U zoni ispadanja u Primeri su Espanjol, Leganes i Majorka.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC