• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Mančester junajteda će da polude: Ne očekujte velike transfere!

Autor Milutin Vujičić

Očekivalo se da potroše ogroman novac, ali umjesto toga...

 Mancester-junajted-transferi-ljeto-2020-godine Izvor: Guliver/Getty Images/Michael Regan

Mančester junajtedu neophodna je rekonstrukcija i zbog toga su sa "Old Traforda" najavljivali da će predstojećeg ljeta potrošiti veliki novac, ali su se u međuvremenu predomislili...

Razlog je pandemija korona virusa koja je zaustavila sport sredinom marta što će imati velike finansijske posljedice po klubove koji ne dobijaju novac od ulaznica i TV prava, a zbog toga su bili primorani i da smanjuju plate svojim zaposlenima.

Možda će vas zanimati

Na mjere štednje "natjeran" je i jedan od najbogatijih klubova svijeta Mančester junajted, a izvršni potpredsjednik Ed Vudvord objasnio je da klub neće "poslovati uobičajeno".

"Niko ne bi trebalo da ima iluzije o tome s kakvim se izazovom suočava fudbal.Nećemo moći da poslujemo kao do sada, ne samo mi, bilo koji klub na svijetu! To će se osjetiti ovog ljeta u prelaznom roku", kazao je Ed Vudvord i razočarao navijače.

Vjerovali su fanovi "crvenih đavola" da će klub potrošiti ogroman novac (više od 250 miliona funti) na pojačanja, ali očigledno da to neće biti tako...

Vudvord nije želio da prokomentariše pojedinačna imena koja se pojavljuju u medijima, poput Harija Kejna iz Totenhema, ali je jasno da će morati i da prodaju "bogato" ako budu želeli da kupe nekog kvalitetnijeg fudbalera, pa je tako prvi među njima Pol Pogba.

"Jedva čekamo da se tim vrati na teren!", kazao je Vudvord i naglasio da se nada da će se uskoro i publika vratiti na stadione.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC