• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi imaju okvirni plan: Nastavak lige 8. juna, kraj 27. jula

Autor mondo.ba

Koliko je to realno - pokazaće vrijeme

 Engleska Premijer liga nastavak 8. jun kraj 27. jul Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

U tom trenutku, datumi eventualnog nastavka i završetka takmičenja nisu precizirani, međutim danas su se pojavile određene informacije kad bismo ponovo mogli da uživamo u elitnom ostrvskom fudbalu.

Možda će vas zanimati

Engleski mediji, naime, tvrde da su vodeće glave tamošnjeg fudbala u svakodnevnom kontaktu sa državnim vlastima po pitanju nastavka Premijer lige, koja je prekinuta 13. marta na 92 utakmice do kraja takmičenja, te da su napravljeni preliminarni koraci.

Prema navodima Tajmsa, okvirni datum za koji se zalažu fudbalski rukovodioci je 8. jun, a takmičenje bi trebalo da bude završeno 27. jula.

Bilo je, ističe ovaj list, govora i o sezoni 2020-21, koja bi, ukoliko se navedeni plan ispoštuje, počela već 22. avgusta, odnosno samo 26 dana nakon završetka prethodne.

Mečevi bi, što se manje-više podrazumijeva, bili igrani pred praznim tribinama, a maksimalan broj lica koja bi na dan odigravanja utakmice bila prisutna na stadionu je 400, uključujući i predstavnike medija.

Svi akteri bi, podrazumijeva se, prvobitno bili testirani na virus korona kako bi se utvrdilo da li "ispunjavaju uslove da budu na stadionu".

U trenutku prekida lige, na prvom mjestu se, uz 25 bodova više od Mančester sitija, nalazio Liverpul, koji na domaću titulu čeka 30 godina i kojem je dovoljno još šest bodova da proslavi prvi trofej otkako se liga igra u ovom formatu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC