• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pregovori zaustavljeni: Čelsi i fudbaleri se nisu dogovorili oko plata

Autor mondo.rs

Cezar Aspilikueta je bio predstavnik fudbalera londonskog tima.

 Premijer-liga-Celsi-smanjenje-plata-Cezar-Aspilikueta Izvor: Guliver/Getty images/Mike Hewitt, Mike Hewitt/Getty Images Europe

Klubovi su dobili prijedloge ''sa vrha'', imaju mogućnost da i sami odrede kako će teći plaćanje zarada fudbalerima tokom pandemije, a igrači dobro znaju šta žele. Komplikovana situacija je nastala u Čelsiju, pošto dogovora nema.

Čelsi je sjeo za pregovarački sto sa Aspilikuetom, klupskim kapitenom, kako bi dogovorili smanjenje plata fudbalera u narednom periodu. Moraće da se obavi i druga runda tih razgovora, pošto u prvoj nije došlo do rješenja.

Možda će vas zanimati

Dogovori prolaze bez umiješanosti Frenka Lamparda, klupske legende i aktuelnog trenera koji nije želio da bira stranu. Činilo se da je posao gotov još prije desetak dana, ali su se stvari promijenile u međuvremenu.

Tako igrači Čelsija žele da pristanu na smanjenje od 10%, ali u klubu smatraju da bi trebalo poslušati prijedlog fudbalske asocijacije i zarade smanjiti za 30 procenata. Fudbaleri londonskog kluba su, takođe, bili spremni da izađu u susret klubu za naredna četiri mjeseca, ali do sporazuma nije došlo.

Klub je saopštio da zaposleni u Čelsiju neće osjetiti posljedice trenutne krize i da njihova primanja neće biti smanjena. Takođe, ''Plavci'' nemaju namjeru da otpuštaju zaposlene, a svoje fudbalere su pozvali da nastave sa donacijama i volontiranjem u ovim teškim trenucima.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC