• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rusi su skeptični, Hrvat nije: Marko Nikolić može da vodi Lokomotivu!

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

A kada ovakve riječi stignu od čovjeka koji je igrao na najvišem nivou...

 Marko-Nikolic-bivsi-trener-FK-Partizan-Lokomotiva-Moskva-novi-trener-Rusija-Premijer-liga-Ivica-Olic Izvor: MN PRESS

Tokom svoje trenerske karijere Marko Nikolić je vodio Rad, Vojvodinu, Partizan, Olimpiju iz Ljubljane, kao i Videoton, ali bi ozbiljan iskorak u evropskim okvirima mogao da napravi odlaskom u Moskvu. Lokomotiva čeka mašinovođu.

Dok pojedini mediji iz Rusije pišu kako ''srpski lobi'' gura trenera u ekipu koja se bori za vrh tabele, Ivica Olić smatra da je to dobar potez.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske, koji trenutno radi kao pomoćni trener u stručnom štabu te reprezentacije, misli da je Marko Nikolić idealan kandidat za klupu moskovskog tima.

''Nekoliko godina poznajem Marka Nikolića, pratim njegov rad. Isto smo godište, ali je on trener duže od mene. Već je imao uspjehe u Partizanu, Olimpiji i Videotonu, pa ako ga Lokomotiva izabere, neće biti problema. Potvrdiće svoj kvalitet, 100% sam siguran da će uspjeti'', rekao je nekadašnji fudbaler CSKA, Lokomotivinog gradskog rivala.

Bivši fudbaler je dubok trag ostavio i u njemačkom fudbalu, kao i u reprezentaciji Hrvatske čiji je dio bio godinama. On se nakon igračke karijere posvetio trenerskoj, a u okviru nje analizira i trenere sa naših prostora.

''Može se reći da je već iskusn trener. Vrijedan je, radi na sebi, analizira... Za nekoliko godina vidim ga u još jačoj ligi, kako napreduje. Zna šta želi od svog tima i fudbaleri će već na prvom treningu vidjeti kakav je stručnjak'', rekao je Olić.

Lokomotiva iz Moskve će se narednog ljeta rastati sa trenerom Jurijem Sjominom, a Nikolić je jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje tima. Pojedini izvori su javili da je dogovor već postignut, ali zvanična potvrda iz Moskve nije stigla.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC