• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može, ali za 90.000.000 evra i Vidala, plus Grizman na pozajmicu!

Autor mondo.rs

Znaju da je Bertomeu u problemu.

 Barselona-i-Inter-Razmjena-Grizman-za-Lautara-plus-Vidal-i-90-miliona-evra Izvor: Maja Hitij/Bongarts, Guliver

Lautaro Martinez može da potpiše za Barselonu narednog ljeta, ukoliko Inter dobije Artura Vidala za stalno, Antoana Grizmana na pozajmicu godinu dana i 90 miliona evra, preko toga.

Ovo su uslovi koje je tehnički direktor "nerazura", Bepe Marota, predstavio kolegama sa "Kamp nou" stadiona, koji su pauzu zbog pandemije korona virusa nastavili da koriste za pripremu novog "blokbaster" transfera.

Možda će vas zanimati

Uzdrmani predsednik Barselone, Đozep Marija Bertomeu, mogao bi da prođe mnogo povoljnije ako bi jednostavno uplatio 111 miliona evra na račun milanskog kluba i tako aktivirao Martinezovu "izlaznu klauzulu", ali u ugovoru stoji da to mora biti obavljeno prije početka prelaznog roka i odjednom.

Pošto u Milanu dobro znaju za finansijske probleme kluba koji je zaposlenima umanjio zarade za 70 odsto dok traje obustava zvaničnih utakmica, odlučili su da se "zaigraju" sa zainteresovanom stranom.

Barsa i Inter već su jednom izveli zahtjevnu i bučnu razmjenu, u kojoj je Zlatan Ibrahimović napustio "Đuzepe Meacu" u zamjenu za Samuela Etoa i doplatu od 35 miliona evra, poslije čega se zadržao samo jednu sezonu na "Nou Kampu" i bio ispraćen kao nepoželjan u društvu Pepa Gvardiole i Lionela Mesija.

Bertomeu i njegovi saradnici, među kojima više nema šestorice nezadovoljnih direktora, odlučili su prošlog ljeta da uplate izlaznu klauzulu u Grizmanovom ugovoru sa Atletiko Madridom od 120 miliona evra. Istog dana počeo je težak period adaptacije francuskog napadača na život i igru pored najboljeg igrača svijeta, Lionela Mesija.

Mesi bi, navodno, volio da igra u tandemu sa Martinezom, kojeg je u međuvremenu upoznao na treninzima reprezentacije Argentine, pa nije nemoguće da će Bertomeu u jeku kampanje za izbor novog predsjednika Barselone izvesti još jednu transfer vratolomiju kako bi umirio najvećeg fudbalera u istoriji kluba i umanjio mogućnost da "desetka", po isteku ugovora 30. juna 2021, ode iz Katalonije bez pozdrava.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC