• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snimak koji je uzdrmao nemački fudbal: Sala, obriši to, molim te!

Autor mondo.rs

Bilo je kasno, Kalu je prenosio UŽIVO.

 Snimak koji je uzdrmao nemački fudbal: Sala, obriši to, molim te! Izvor: Twitter/Screenshot

"Sala, molim te... Sala... Obriši to, molim te".

Vapaji doktora koji se spremao da testira Džordana Torunarigu bili su uzaludni. I da je nameravao da ga posluša, Salomon Kalu već je doneo odluku da snima uživo za svoje pratioce na društenim mrežama - tako da popravke nije bilo.

Možda će vas zanimati

Drugim rečima, sve je bilo spremno za skandal zbog kog je reagovala Nemačka fudbalska liga.

Fudbaler Herte ne samo da je uradio nedopustivu stvar, odnosno objavio trenutak kada se njegov saigrač na pozajmici iz Čelsija testirao na korona virus, već je "paljenjem" kamerice na početku priprema za nastavak sezone otkrio i da se u klubu iz Berlina ne poštuju stroge odluke pod kojima je sportistima dozvoljen povratak na treninge.

Ovaj snimak pojavio se u danu kada je u Nemačkoj objavljeno da je kod desetorice, od ukupno 1.724 fudbalera, trenera i drugog klupskog osoblja u Bundesligi i Cvajti, nalaz bio pozitivan i da su oni poslati na lečenje od COVID-19 virusa.

Kalu je pratiocima na društvenim mrežama priredio polučasovni uvid u to kako stvari u Hertinom trening centru (ne) funkcionišu, gde je prvih 15 minuta snimka "otišlo" na njegovu vožnju kolima od kuće do kapija plavo-bele baze u predgrađu grada.

Tada, oni najstrpljiviji mogli su da odgledaju živi prenos priprema za trening i testiranja samih fudbalera, ali i da čuju komentare fudbalera iz Obale Slonovače, koji kršeći pravila propisana odlukom vlasti i Bundeslige, ne govori afirmativno o samom procesu testiranja.

Upečatljiv trenutak bio je Kaluov srdačan susret sa kondicionim trenerom Henrikom Kuknom uz rukovanje i glasan smeh sa ne toliko bezbedne udaljenosti.

U svlačionici, u kojoj ne bi smela da budu više od dvojice fudbalera u isto vreme, sa Per Skjelbredom, Rune Jarštajnom, Peterom Pekarikom i Vedadom Ibiševićem pozdravio se ili rukovanjem ili pesnicom o pesnicu, a onda i zabeležio trenutak kada je doktor uzimao bris Torunarigi.

"Ovo je nedopustivo", navedeno je u saopštenju Nemačke fudbalske lige.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC