• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijer liga besplatno na YouTube mreži?

Autori mondo.rs Autori Marko Čavić

Brojnim nagađanjima oko Premijer lige pridružuje se još jedno - mečevi će se besplatno emitovati na YouTube mreži. Navodno…

 Premijer-liga-YouTube-prenos-utakmica Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Već danima (možda i nedjeljama) vode se razgovori o mogućem nastavku fudbalske sezone 19/20, tek se povremeno spomene potpuna obustava pošto bi finansijske posljedice mogle da budu katastrofalne, pa se zbog toga traže i alternativna rješenja - neuobičajena za fudbal.

O tome kako bi Premijer liga mogla da izgleda već smo pisali nekoliko puta, a sad ćemo otkriti i kako bi prenosi mečeva mogli da izgledaju.

Možda će vas zanimati

Prema objavi britanskih medija Premijer liga trebalo bi da se nastavi, makar što se emitovanja tiče, besplatno za sve fanove na YouTube mreži čim se fudbal ponovo zaigra na ostrvu. Ovo je dio “Project Restart“ povratničke akcije, koja bi trebalo da se završi 12. juna, kad bi trebalo i da se odigra prvi meč nastavka Premijer lige, ako je vjerovati istim izvorima.

Prema The Times-u ostalo je da se odigraju još 92 meča, koji će biti prenošeni preko Sky Sports i BT Sports YouTube kanala uz moguće otključavanje za sve korisnike (dok će drugi moći da se snađu uz VPN svakako). Prema izvorima ovog lista Premijer liga i emiteri već su se složili oko prenošenja utakmica putem YouTube kanala.

U planu je da i Amazon platforma nastavi sa prenosima mečeva, a britanski javni servis, BBC, dobio bi nove mogućnosti prikazivanja dodatnog sadržaja, kao bonus na sadržaj, koji će svakako emitovati. S obzirom na to da će se utakmice igrati pred praznim tribinama Premijer liga i emiteri traže najbolji način da fudbal donesu do što je moguće više gledalaca, što zbog samog fudbala, kao igre, tako i zbog sponzora i prodaje sekundi za promocije, a YouTube se nameće kao logična platforma, kojoj svako ima pristup.

U svakom slučaju i ovo je jedna od mnogih priča, koja prate nastavak ovogodišnje Premijer Lige o kojoj se još uvijek ništa pouzdano i zvanično - ne zna!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC