• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljko Simić: Dve-tri nedelje, pa da nastavimo da nižemo uspehe

Autor Jovan Terzić

Vezista Crvene zvezde jedva čeka povratak takmičenja.

 Veljko Simić: Dve-tri nedelje, pa da nastavimo da nižemo uspehe Izvor: MN PRESS

Od ponedeljka su fudbaleri Crvene zvezde ponovo na ekipnim treninzima, doduše ne u kompletnom sastavu, već podeljeni u tri grupe koje vežbaju jedna za drugom.

Trener Dejan Stanković je trećeg dana pojačao ritam, a vezista Veljko Simić izneo svoje utiske po povratku na stadion posle mesec i po dana kućnog karantina.

Možda će vas zanimati

"Srećni smo zbog povratka na teren. Ovo je najlepši mogući osećaj. Pauza nije bila prijatna za nas koji smo ceo život u sportu. Ipak, uspeli smo da održimo neku bazu, a sve ostalo treba da dodajemo i poboljšavamo kako bi ušli u takmičarski ritam. Trebaće nam najmanje između dve i tri nedelje da to dođe na svoje i da osposobimo telo za utakmice, te da nastavimo da nižemo uspehe", smatra Simić.

Igrači posle dužeg vremena imaju priliku da rade sa loptom.

"Svi smo se uželeli lopte. Mnogo su nam nedostajale i igrice sa loptom koje smo svakodnevno praktikovali na treninzima. Ne može da se zaboravi ono što se zna, tako da smo se brzo navikli na loptu, ali i ona na nas. Testiranje je nešto što igrači najmanje vole, ali i to smo uspeli da izdržimo. Svesni smo svi da je i to važno".

Osvrnuo se Simić i na rad u manjim grupama.

"Ovo je nova situacija, malo je neobično da nismo svi zajedno na treninzima, ali moramo da se prilagodimo svemu. Svakako, i ovo je bolje od treniranja u četiri zida".

Da bi osvojila treću uzastopnu titulu, Zvezdi je potreban samo jedan bod u preostale četiri utakmice. Veruje 25-godišnji Lazarevčanin da će biti tako, a nada se i da će posle dugog vremena crveno-beli tituli pridodati i trofej u Kupu Srbije.

"Sve je jasno. Idemo da odbranimo titulu i da osvojimo kup. Vreme je da se 'dupla kruna' vrati na 'Marakanu'", najavljuje Simić. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC