• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske priveden zbog prijetnji ubistvom!

Autor mondo.ba

Bivši reprezentativac Hrvatske i aktuelni selektor U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević priveden je u policiju zbog sumnje da počinio krivično djelo prijetnje.

 Ognjen Vukojević priveden u policiju zbog prijetnji ubistvom Izvor: MN Press/arhiva

Zagrebačka policija je potvrdila hrvatskim medijima da je kriminalističko istraživanje nad bivšim fudbalerom u toku i da je prema prijavi koja je protiv Vujojevića podnesena, priveden u zvanične prostorije.

"Dok se kriminalistička istraga ne završi ne možemo spekulisati da li je riječ o prekršaju ili krivičnom djelu", saopšteno je iz policije, a prenosi "Jutarnji list".

Možda će vas zanimati

Prema nezvaničnim informacijama hrvatskih medija, Vukojevića je policiji prijavila osoba iz porodice, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Iz sadržaja prijave proizlazi da je Vukojević došao kući u pripitom stanju i da je prijetio supruzi da će ubiti i nju i njenu sestru i majku.

Policija je obavila i pretres Ognjenove kuće na zagrebačkom Tuškancu kako bi ustanovila da li posjeduje vatreno oružje. Ukoliko policija procijeni da je u pitanju prekršaj, mogao bi odmah biti izveden pred prekršajnog sudiju, a u slučaju da podnese prijavu za krivično djelo, nije isključen ni istražni zatvor.

Vukojević je u karijeri nastupao za Dinamo Zagreb, belgijski Lirs, Dinamo iz Kijeva, moskovski Spartak i Austriju iz beča, dok je u dresu "vatrenih" upisao pedesetak nastupa i postigao četiri gola.

Od prošle godine je selektor Hrvatske za igrače do 20 godina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC