• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidal je volio da popije, evo šta se desilo kad je pripit došao na trening

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Sjajna anegdota Đorđa Kjelinija.

 Djordjo-Kjelini-anegdota-o-Vidalu-Arturo-Vidal-je-voleo-da-popije-dosao-na-trening-pripit Izvor: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino, Valerio Pennicino/Getty Images Europe

O Đorđu Kjeliniju se prethodnih dana dosta priča. Glavni razlog za to je što se bliži njegova autobiografska knjiga, a malo po malo u medijima se pojavljuju odlomci iz knjige čuvenog defanzivca Juventusa.

I dok je Felipe Melo bio glavna tema u jednom odlomku, sada je na red došao Arturo Vidal.đ

Možda će vas zanimati

Popularni "Ratnik" je sa Juventusom stigao do finala Lige šampiona 2015. godine, gdje je izgubio od njegovog sadašnjeg tima, Barselone. U međuvremenu je nastupao i za Bajern Minhen, ali Kjelini se prisjeća perioda dok je još igrao za torinski klub.

Kjelini je otkrio da je Čileanac volio da popije i da izađe do kasno, u stilu brojnih drugih južnoameričkih fudbalera.

"Igrač nije ni đavo ni svetac, treba znati razlikovati prave i one koji glume. Neko poput Vidala ponekad bi u izlasku popio više nego što je trebalo, svi to znaju, pa se može reći da mu je alkohol bio slaba tačka. Slabosti su dio ljudske prirode i mogu ostavljati poslkedice na cijelu grupu", počeo je Kjelini o Vidalu.

"Veliki Arturo nekoliko puta godišnje ne bi došao na trening ili bi stigao još prilično veseo, da se tako izrazim. Ali nikad nije negativno uticao na ekipu, naprotiv", otkriva Italijan.

On je potom podijelio anegdotu o tome šta bi se desilo kada Vidal dođe na trening još uvijek pripit.

"Još se sjećam američke turneje, bili smo u Majamiju veče prije odlaska, dobili smo slobodno. Sljedećeg jutra, Arturo se nije pojavio. Bio je u krevetu i morali su na silu da ga izvlače. Tog dana smo na treningu vježbali neke nove stvari, svi smo bili u crnom, a bilo je 40 stepeni. Trener Konte nije mogao da dočeka da Vidal u takvom stanju odustane pa da može da ga kazni za primjer ostalima. Ali umjesto toga, nakon 10 minuta u kojima je Arturo djelovao i dalje pijan i nije vidio loptu kako prolazi, završio je trening ludačkim trčanjem i odradio sve sprinteve na 20 metara. I šta onda da kažete takvom čovkeku, koji između ostalog donosi toliko radosti cijeloj grupi, koji joj daje pogon, borac je i pravi šampion", zapitao se Đorđo Kjelini.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC